Register

A password will be e-mailed to you.

Twitter konto Mirror’s Edge posledné dni lákalo na oznámenie niečoho dôležitého ohľadom hry samotnej. V konečnom dôsledku došlo k ohláseniu beta testu, i keď pôvodne sa pravdepodobne očakávalo niečo viac. Napriek tomu je beta test dobrou správou, i keď sa miestenka neujde každému.

Dôvodom, prečo si beta test nezahrajú všetci je jednoduchý, pôjde o uzatvorený test, do ktoré sa môžete prihlásiť cez oficiálnu stránku titulu. Nemusíte utekať na google, stačí kliknúť na tento odkaz, ktorý Vás presmeruje priamo na miesto, kde sa do bety registruje. Musíte však vlastniť EA účet, plne postačí ten zo služby EA Origin. Ak náhodou nebudete úspešný a stránka vyhodí chybu, skúste to opakovane, prípadne cez iný prehliadavač. Na výber budete maž z troch platforiem, a to PC, PlayStation 4 a XBOX One. Následne registrácia žiada vyplniť Vašu krajinu, no Slovenská republika v zozname chýba. Skúste inú krajinu, napríklad Českú republiku, nemal by to byť problém. Po úspešnom zapísaní sa do betu už zostáva iba jediné, a to dúfať, že Vás EA vyberie.

Spolu s oznámením beta testu vyšiel aj nový príbehový trailer s názvom “I Am Faith”, ktorý síce neobsahuje in-game zábery, no ukážku in-game engine áno, takže je možné si urobiť ako-takú predstavu o grafickej stránke.

Aby sme nezabudli, presný dátum beta testu zatiaľ známy nie je, no dátum vydania finálnej hry áno, takže si do kalendára poznačte 24. mája 2016. Platformy, na ktoré sa Mirror’s Edge Catalyst dostane sú bez prekvapenia, titul si zahrajú hráči na PC, PlayStation 4 a XBOX One, pričom na PC a XBOX One bude možné hrať s menším predstihom vďaka službe Origin / EA Access.

Komentuj!