Register

A password will be e-mailed to you.

Žijeme v dobe úžasných technologických možností, o akých sa našim predkom nikdy ani len nesnívalo. Budúcnosť patrí genetickému inžinierstvu, nanotechnológiám, umelej inteligencii či kolonizácii vesmíru. A očividne tiež sexuálnym robotom a virtuálnemu pornu.  

Ako pri viacerých šialených nápadoch posledných rokov, aj za týmto stojí crowdfunding. Na portáli IndieGoGo sa totiž v posledných dňoch rozbehla zbierka na produkt VirtuaDolls – herný ovládač a “pomôcku pre dospelých” v jednom.

threesixty

Vzhľadom na citlivú povahu produktu majú darcovia možnosť skryť svoju identitu a o záujemcov zrejme nebude núdza. Len za prvých 5 dní 40-dňovej kampane totiž tvorcovia vyzbierali $6.500 z potrebných $20.000.

VirtuaDolls potenciálnym zákazníkom sľubuje niekoľko revolučných funkcií, medzi ktoré patrí programovateľná sila, pozícia a rýchlosť “úchopu”…

gripper_animpressuresensor

… synchronizácia s tým, čo vidíte na obrazovke alebo VR headsete…

twerk

… alebo prispôsobenie sa vášmu pohybu.

youcontrol

Tvorcovia tiež záujemcom ponúkajú 6 rôznych druhov silikónových výplní.

textures

Ak si priplatíte, k tomuto “ovládaču” dostanete tiež vákuový prístroj, ktorý slúži na čistenie a… iné veci.

blow

Pochopiteľné obavy o bezpečnosť používania takéhoto produktu tvorcovia odmietajú s tým, že hardware aj software tohto zariadenia má v sebe zabudované poistky, aby nemohlo dôjsť k zraneniam. Šťastných záujemcov, ktorým sa otvor v zariadení zdá primalý, ubezpečujú o elasticite vnútornej silikónovej výplne. Prvé objednávky začnú tvorcovia odosielať už v tomto máji a po prípadnom komerčnom úspechu sú pripravení vyrobiť aj verziu pre ženy.

Ako bonus tiež k objednávke pribalia hru pre dospelých s názvom Girls of Arcadia.

minotaurus

Ostáva dúfať, že minotaur bol do promočných materiálov zaradený iba omylom. A že z tohto počinu hráči nezačnú natáčať Let’s Play videá…

Komentuj!