Register

A password will be e-mailed to you.

Prichádzajúci film Ghostbusters od režiséra Paula Ferga bude údajne doprevádzaný rovnomennou hrou pre PlayStation 4 a Xbox One. 

Na základe reportu stránky Retail Merchandiser je videohra Ghostbusters dokončená a pripravená na vydanie zároveň s filmom. Je to vôbec poprvýkrát, čo sme zachytili akúkoľvek správu o tomto hernom projekte. Vydanie Ghostbusters hry je vraj na pleciach spoločnosti Activision, ktorá to zatiaľ nijak bližšie nekomentovala.

Prechádzajúci počin Ghostbusters: The Video Game vyšiel v roku 2009. Hra bola nadabovaná hlasmi pôvodného hereckého obsadenia filmu v zložení Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, a Ernie Hudson. Aykroyd sa vtedy vyjadril, že hra bola “v podstate tretím dielom filmu”. Tá si na napriek tomu, že herné adaptácie známych filmov končia veľmi často poriadnym failom, odniesla od zahraničných herných magazínov úctyhodné hodnotenia (IGN – 7,6/10, Gamespot 8/10).

Vydanie nového filmu Ghostbusters je naplánované na 15. júla 2016. V hlavných úlohách tentokrát uvidíme ženskú zostavu zloženú z herečiek ako Kristen Wiig, Melissu McCarthy, Kate McKinnon a Leslie Jones. Ťažko povedať, či sa protagonistky mihnú aj vo videohre.

Situáciu budeme samozrejme podrobne monitorovať a dúfame, že nové informácie o hre prinesieme už čoskoro. Hra bude zrejme dostupná výhradne na PlayStation 4 a XBOX One.

2998632-ghostbusters2016

Komentuj!