Register

A password will be e-mailed to you.

Dlhoočakávaná multiplayerová akcia od Ubisoftu Tom Clancy’s The Division ešte ani oficiálne nevyšla a už vieme, že v rámci nej môžeme očakávať aspoň tri veľké platené prídavky. Všetky tri budú k dispozícii v rámci season passu a vyjdu v priebehu roka. Presné dátumy zatiaľ nie sú známe, ale poznáme aspoň ich názvy – Underground, Survival a Last Stand.

O prvých dvoch DLC máme aj bližšie informácie. Underground zavedie hráčov do nepreskúmaného podzemia pod mestom New York, ktoré naplno preverí ich schopnosti. Ešte frenetickejšiu akciu však prinesie Survival a podľa slov tvorcov má ísť o skutočnú výzvu určenú pre tých najlepších – hráči sa v ňom ocitnú v nehostinnom prostredí a budú mať za úlohu prežiť tak dlho, ako sa len dá.

Spomínaný season pass ale prinesie aj iné výhody – získate nielen špeciálnu brokovnicu, nové typy oblečení, či skiny pre zbrane, ale aj prístup k špeciálnym mesačným výhodám a prístup do zatiaľ neznámych eventov. Samozrejmosťou sú však aj pravidelné bezplatné updaty s novými hernými módmi, ale viac zatiaľ pochopiteľne nevieme. Každopádne, hlavná mapa The Division minimálne spočiatku nebude obsahovať Brooklyn a všeobecne sa očakáva, že by sa mohol objaviť neskôr prostredníctvom jedného z DLC.

Uzavretá beta pre The Division odštartovala tento štvrtok na XBOX One, od piatka je už k dispozícii aj na PC a PS4. Pripomíname aj dátum vydania, ktorým je 8. marec 2016.

Komentuj!