Register

A password will be e-mailed to you.

Videohry LEGO sa medzi hráčmi tešia veľkej popularite. Veď, prečo aj nie, keď ich motívom sú v poslednej dobe známe značky, ako napríklad Jurský svet, Star Wars, Batman a pod.. Nie je to však iba týmto, LEGO hry poskytujú hráčom kvalitnú zábavu, multiplayer na jednom zariadení, humor, vychádzajú asi na každú dostupnú platformu, a na hráčov tento recept jednoducho funguje.

Už o pár dní u nás vychádza najnovší príspevok k videohrám LEGO od vývojárov zo štúdia TT Games, a to LEGO Marvel’s Avengers. Je pravda, že hrdinovia od komiksového giganta Marvel tu už raz boli vo videohre LEGO Marvel Super Heroes, no tentokrát sa titul zameria primárne na postavy, ktoré bolo možné vidieť vo filmoch spadajúcich priamo pod Marvel (ktorý patrí Disney).

Ako už býva zvykom, pred vydaním hry sa tvorcovia snažia upútať pozornosť launch trailerom, a nie je tomu inak ani v tomto prípade.

Hráči na konzolách PlayStation dostanú v predstihu dve DLC, ktoré by mali byť zadarmo a ponúknuť obsah z filmov Captain America: Ciwil War a Ant-Man. Prvé dorazí DLC Captain America: Civil War Character Pack, výjde rovno s hrou a vďaka nemu získate deväť nových postavičiek, ako Captain America, Iron Man (Mark 46 armor), Black Panther, Winter Soldier, Falcon, War Machine, Scarlet Witch, Crossbones a Agent 13. Pre majiteľov PlayStation konzol bude exkluzívne do 26.04.2016.
Druhé DLC pomenované Ant-Man Character & Level Pack bude dostupné od 05.04.2016, prinesie levely z filmu, a taktiež jedenásť nových postavičiek, ako Ant-Man (Scott Lang), Ant-Man (Hank Pym), Ant-Thony (Flying Ant), Cassie Lang, Darren Cross, Scott Lang, Hank Pym, Hope Van Dyne, Luis, The Wasp (Janet Van Dyne) a Yellowjacket. Exkluzívne bude rovnako, ako aj prvé DLC po dobu 3 mesiacov, t. j. do 05.07.2016.

LEGO Marvel’s Avengers u nás vychádza už tento piatok, 29. januára 2016, pričom titul bude dostupný pre platformy PC (Windows aj MAC), PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation VITA, XBOX One, XBOX 360, Nintendo Wii U a Nintendo 3DS.

Komentuj!