Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Resident Evil sa hráčom iba pred pár dňami pripomenula hráčom vďaka remasteru Resident Evil Zero, ktorý nás príbehovo zaviedol na úplný začiatok. Už o pár mesiacov však príde akčne ladený spin-off nazvaný Umbrella Corps. O čo vlastne pôjde?

Umbrella Corps bude third-person (s možnosťou prepnutia do first-person pohľadu) multiplayerová akčná záležitosť, kde proti sebe budú bojovať dva teamy na fanúšikom známych miestach, ako napríklad laboratória spoločnosti Umbrella, dedina z Resident Evil 4, či Tricell HQ z Resident Evil 5. Titul však nevytvára priamo Capcom, ale štúdio K2 a bude poháňaný Unity engineom.

I napriek tomu, že sa jedná primárne o multiplayerovo zameraný titul, Umbrella Corps bude obsahovať aj singleplayerovú kampaň, ktorá dostala názov “The Experiment”. V tomto móde nájdete 20 misií, v ktorých na Vás budú útočiť vlny nepriateľov, takže treba očakávať niečo na štýl hordy zo série Gears of War. Singleplayerová kampaň bude podľa všetkého iba akýsi tutoriál, ktorý Vás naučí čo a ako, aby ste sa nemuseli hanbiť za svoje výkony v multiplayerovej časti. Snáď to dopadne lepšie ako v prípade Resident Evil: Operation Raccoon City, ktorý naozaj nestál za veľa.

Nové informácie priniesol server Videogamer, zároveň s nasledovnými novými screenshotmi.

umbrella_corps_12

umbrella_corps_13

umbrella_corps_14

umbrella_corps_15

umbrella_corps_16

umbrella_corps_17

umbrella_corps_18

umbrella_corps_19

umbrella_corps_20

Capcom zároveň oznámil, že hru Umbrella Corps začne predávať počas mesiaca máj 2016 pre platformy PC a PlayStation 4, presný dátum zatiaľ zverejnený nebol. Okrem približného dátumu vydania sme sa dozvedeli, že titul bude predávaný iba digitálne, a to za sumu 30 $, čiže môžeme rovno rátať aj s 30 €.

S novými informáciami prišiel aj druhý trailer:

Čo poviete, dáte tomuto príživníkovi na značke Resident Evil šancu, alebo nie?

Komentuj!