Register

A password will be e-mailed to you.

Nespočet herných vývojárov má uložené prototypy starších projektov niekde na zaprášenom disku. Oveľa menej z nich je ochotných vytiahnuť po rokoch svoje nevyda(re)né hry na svetlo sveta, nieto ich ešte streamovať širokej verejnosti cez Twitch. Výnimkou sú vývojári štúdia stojaceho za akrádovou obdobou GTA – Saints Row.

Štúdio Volition je vzácnou výnimkou, keďže už budúci týždeň si budeme môcť pozrieť live gameplay ich nikdy nevydanej PSP hry z populárnej série. Malú ochutnávku kostrbatej hrateľnosti hry Saints Row Undercover si zatiaľ môžete pozrieť v tomto videu:

Undercover mala byť pôvodne PSP verziou hry Saints Row 2, no nakoniec sa z toho stal samostatný riešený v spolupráci s externým štúdiom. Saints Row Undercover poskytovala neveľké možnosti customizácie, úvodnú tutorial misiu a funkčný otvorený svet, no vývojári ju nemohli dokončiť a tak zastsavili všetky práce, keďže vydanie bolo stopnuté vydavateľom THQ.

Ak si nechcete nechať újsť live gameplay tejto “starobylej bizarnosti”, nalaďte si Volition Twitch kanál 28. januára o 23:00 stredoeurópskeho času.

Komentuj!