Register

A password will be e-mailed to you.

Rally séria sprevádzaná oficiálnou licenciou závodov FIA World Rally Championship počas novembra 2015 ponúkla hráčom piaty diel, nazvaný jednoducho WRC 5. Predošlé časti vytvorilo štúdio Milestone, ktoré však aktuálny diel neurobilo, nakoľko sa venovali titulu Sébastien Loeb Rally Evo, ktorý príde na trh už koncom tohto mesiaca. Keďže Milestone nemali čas, sériu si do rúk zobrali autori z Kylotonn Games a podľa zahraničných ohlasov, to bol správny krok a séria sa posunula k lepšiemu.

Nemožno však tvrdiť, že by šlo o obrovský kvalitatívny skok, to určite nie, stále ide o prinajlepšom nadpriemerné rally závody. Je to ale prísľub do budúcna, že by o pár rokov mohlo ísť o zábavnú a kvalitnú rally hru. Nebudeme predbiehať, nie sme na vešteckom portáli, čas a skúsenosti autorov ukážu, veď tento rok určite príde WRC 6, budúci WRC 7 atď..

Vráťme sa ale k WRC 5, ktoré pred pár dňami obdržalo demo, ktoré je dostupné pre PlayStation 4 a XBOX One. Dostupný je Hyundai i20 WRC, ktorý môžete poprehánať v Rally Monte Carlo a Coates Hire Rally Australia. Veľkosť downloadu dosahuje 2,1 GB (PS4) a 2,34 GB (XOne), čo skutočne nie je veľa, takže určite demo vyskúšajte a dajte nám vedieť v komentároch, ako sa Vám WRC 5 pozdáva.

WRC 5 je dostupné pre platformy PC, PlayStation 4, PlayStation 3, handheld PlayStation VITA, XBOX One a XBOX 360.

Komentuj!