Register

A password will be e-mailed to you.

V závere predošlého roku sme Vás informovali o špeciálnych edíciách Uncharted 4: A Thief’s End. V článku sa nachádzal aj steelbook, ktorý však podľa najnovších informácií nebude zobrazovať mapu, ale bude v komiksovom štýle.

Dnes dopoludnia zverejnil Neil Druckmann na svojom Twitter účte finálnu podobu steelbooku Uncharted 4: A Thief’s End, ktorý by mal byť súčasťou zberateľských edícií. Oproti doposiaľ zverejnenému prototypu bolo vylepšené nasvietenie a farebnosť, takže steelbook v konečnom dôsledku vyzerá lepšie, zmenilo sa aj rozmiestnenie postáv a doladili sa detaily, ako napríklad dym zo Sullyho cigary. Zároveň Druckmann odhalil zadnú stranu, ktorá zatiaľ ukázaná nebola. Poďme sa pozrieť ako vyzeral prototyp v porovnaní s konečnou verziou:

Prototyp

Prototyp

Finálna verzia steelbooku

Finálna verzia steelbooku

Uncharted 4: A Thief’s End vychádza 27. apríla tohto roku exkluzívne pre PlayStation 4, a podľa doterajších tvrdení ide o posledné dobrodružstvo Nathana Drakea, dokonca boli zverejnené náznaky, že by sa hlavný hrdina nemusel dožiť záverečných titulkov. Ako to celé dopadne uvidíme už o pár mesiacov, v redakcii sa na hru sa určite pozrieme.

Komentuj!