Register

A password will be e-mailed to you.

Mesiac do vydania pravekého Far Cry Primal sa UbiSoft rozhodol navnadiť hráčov ešte viac a vyhlásil naozaj originálnu súťaž. V prípade Far Cry 4 usporiadal súťaž o výlet do Himalájí, aby sa držal prostredia hry, a tentokrát to nebude inak. Víťaz strávi tri dni uprostred divočiny a jednu mrazivú noc prespí v jaskyni.

Jaskyňa sa nachádza vo francúzskych Pyrenejách nedaľeko obce Ouzous a bežná noc v nej stojí približne 250€ na noc. Súčasťou výhry je aj spiatočná letenka do francúzskych Lúrd, kde víťaz strávi prvú noc v hoteli s plnou penziou. Noc v jaskyni nebude spočívať v tom, že si zbalíte svoj spacák, ešus, vifon a vyrazíte do jaskyne. Po noci strávenej v hoteli, absolvuje víťaz tréning prežitia v divočine pod dohľadom expertov, ktorí ho naučia techniky používané ľuďmi v praveku.

Zlatým bodom programu je samotná noc v jaskyni uprostred zimy, pričom organizátori víťaza vybavia iba pazúrikom na založenie ohňa a zopár zvieracími kožušinami. Víťaza môže počas celého pobytu sprevádzať aj jeden ďalší človek, ktorého si sám zvolí. Dokopy dokopy teda UbiSoft pripraví obom program v hodnote 2800€.

Pre zapojenie do súťaže stačí na twitteri napísať dôvod, prečo by ste mali vyhrať práve vy, a v príspevku použiť “@farcrygame“ a “#cavebnb“. Existuje aj možnosť navštíviť webstránku UbiSoftu, kde do kolónky pod nápisom “Tell us why you should win a night in THE CAVE!” napíše súťažiaci (podľa jeho názoru) výherný dôvod, pričom spomínané označenie a hashtag už je v tomto prípade predpripravený.

Na stránke Far Cry Primal nájdete informácie o výhre a “vybavení” danej jaskyne, ako napríklad:

  • Sleeps: 2 (Počet nocí: 2)
  • Bathroom/toilet : outside (Kúpeľna/toaleta: vonkajšia)
  • Type of bed: hard (Typ postele: tvrdá)
  • Beds: 1 (Lôžka: 1)

Pre ľudí z našich končín však máme smutnú správu. Do súťaže sa môžu zapojiť iba ľudia, ktorí majú trvalý pobyt vo Francúzsku, Spojenom kráľovstve, Nemecku, Španielsku, Belgicku alebo Holandsku.

Podľa podmienok súťaže si vás však stále môže víťaz zvoliť za spoločníka. Ak teda máte známych s trvalým pobytom v daných krajinách, nič vám nebráni prehovoriť ich, aby sa do súťaže zapojili.

Komentuj!