Register

A password will be e-mailed to you.

Beta test Tom Clancy’s The Division™ príde už koncom tohto mesiaca, no dnes tu máme niečo zaujímavé pre priaznivcov PC. Na internet sa dostali obrázky, ktoré porovnávajú “Low” a “Ultra” nastavenia PC beta verzie, takže je potrebné ich brať s menšou rezervou, nakoľko sa do vydania finálnej verzie môžu niektoré veci zmeniť.

Únik obrázkov zabezpečil hráč, ktorý si na YouTube hovorí “Alobordo”. Pripravil porovnávacie video, ktoré však UbiSoft už odstránil. Obrázky, ktoré z tohto videa boli urobené, už ale odstrániť nedokázal, takže si môžeme prezieť, ako sa jednotlivé nastavenia od seba odlišujú. Keďže ide o beta verziu a obrázky sú navyše urobené z videa, ktoré je komprimované, treba brať grafickú stránku s miernou rezervou, ale na urobenie si ako-takej predstavy to zatiaľ postačuje.

qVls0mD

VhnGwkI

MBIMchT

Lt9zUXC

QiY2FKl

ZAws48S

piB2tsp

BFcnR9K

nzg1Yeg

Ay1HNKR

wdXDxQy

aBDw6Du

saOp53O

7YEy9y1

Hráč Alobordo taktiež zverejnil, ktoré nastavenia si môžete v beta verzii na PC nastaviť:

Vsync (on/off)
Frame Rate Limit (on/off)
Shadow Quality
Shadow Resolution
Spot Shadow Count
Spot Shadow Resolution
Contact Shadows
Post FX AA
Temporal AA
Sharpen Image (%)
Particle Detail
Enable Wind-affected Snow
Volumetric Fog
Reflection Quality
Local Reflection Quality
Sub-surface Scattering
Anisotropic Filtering
Parallax Mapping
Ambient Occlusion
Depth of Field
Object Detail (%)
Extra Streaming Distance (%)
Chromatic Aberration (on/off)
Lens Flare (on/off)
Vignette Effect (on/off)

Zároveň dodal, že hra bežala s grafickou kartou GTX650Ti a procesorom Intel i5, nataktovanom na 3,1 GHz v priemere 55-65 fps. Uvidíme, ako to nakoniec dopadne, veď beta test už, ako sa hovorí, klope na dvere.

Taktiež bolo potvrdené, že v hre nebude (aspoň zatiaľ) kompletný, ale iba centrálny Manhattan. Pôvodne sa titul mal odohrávať na celom Manhattane, no tvorcovia si mestské časti ako Brooklyn, The Bronx, Staten Island atď. pravdepodobne schovávajú pre prípadné DLC. Rozloha bude i napriek chýbajúcim mestským častiam dostatočne veľká, približne 9km² hráčov na chvíľu určite zabaví. Dostupné nebudú iba exteriérové časti, prístup by sme mali mať aj do budov a podzemia. Tu už je samotný pohľad na hernú mapu:

mapa

Komentuj!