Register

A password will be e-mailed to you.

The Witcher 3: Wild Hunt sa poľským vývojárom z CD Projekt RED nesmierne vydaril, vďaka čomu sa stal na minuloročných The Game Awards najlepšou hrou za rok 2015 a rovnaký úspech zožal u novinárov. Tvorcovia však majú so Zaklínačom ešte ďalšie plány a podľa ich slov bude expanzia s názvom Blood and Wine ešte lepšou, než pôvodná hra.

V rozhovore pre taliansky Eurogamer o tom rozprával Jakub Szamalek, ktorý je zodpovedný za písanie Geraltových herných príbehov. Podľa jeho slov si vývojári zobrali k srdcu všetku spätnú väzbu od hráčov na Wild Hunt, vďaka čomu môžu expanziu ešte viac vyšperkovať.

Niečo podobné bude samozrejme tvrdiť o svojich hrách každé štúdio, páni z CD Projekt RED však nezvyknú hráčov vodiť za nos, a tak sa zrejme máme na čo tešiť. Jedným z cieľov pre Blood and Wine je vytvoriť pre Geralta viac charizmatického hlavného nepriateľa, ako aj komplexnejší príbeh než v pôvodnej hre.

Fanúšikov série však zrejme nepoteší správa, že Blood and Wine bude zároveň úplne posledným zaklínačovským počinom od CD Projekt RED. Po vydaní sa štúdio chystá plne sústrediť na titul Cyberpunk 2077, ktorý má byť ešte väčším a ambicióznejším projektom ako The Witcher.

Expanzia Blood and Wine by mala prísť na trh ešte v prvej polovici roku 2016 a je súčasťou expansion passu, ktorého cena sa v súčasnosti pohybuje okolo 26€, a ktorý zahŕňa aj predošlú expanziu Hearts of Stone. Zakúpiť si ju však budete môcť aj samostatne za doteraz nezverejnenú cenu.

Komentuj!