Register

A password will be e-mailed to you.

Historická hack and slash rubačka For Honor predstavená počas keynote UbiSoftu na minoloročnej E3, v ktorej sa proti sebe postavia vikingovia, rytieri a samurajovia nevyzerá vôbec zle. UbiSoft Montreal nás zavedie do ďalekej histórie, pričom podľa najnovších informácií bolo potvrdené, že nepôjde iba o multiplayerovú záležitosť, ale dostaneme aj plnohodnotnú singleplayerovú kampaň.

Stephane Cardin, producent For Honor počas najnovšieho rozhovoru potvrdil, že autori pracujú na kampani pre jedného hráča, pričom uisťuje, že ide o dôležitý prvok a nie o obyčajnú náplasť na ústa potenciálnych kritikov.

Cardin sa podľa jeho slov už nemôže dočkať, kedy nám kampaň pre jedného hráča budú môcť autori ukázať a dúfa, že to bude čím skôr. Bohužiaľ, ďalšie informácie zatiaľ nemáme k dispozícii, no ak máte záujem a ste jazykovo zdatnejší, celý rozhovor si môžete pozrieť na Youtube účte UbiSoftu:

Pre tých z Vás, čo máte radšej video priamo z hrania tu máme od serveru IGN sedem minút priamo z hry, i keď nejde o úplnú novinku, môžete si urobiť lepšiu predstavu, o čo v tomto titule pôjde. Na oficiálnej stránke titulu sú jednotlivé strany konfliktu pomenované nasledovne:

Vikingovia – The Warborn

Rytieri – The Legions

Samurajovia – The Chosen

For Honor príde pre platformy PC, PS4 a XBOX One v zatiaľ nešpecifikovanom termíne.

Komentuj!