Register

A password will be e-mailed to you.

Sériu Diablo asi netreba nijak moc predstavovať. Čo si však určite zaslúži pozornosť je nový patch s označením 2.4, ktorý možno označiť za obsiahly. Patch sa presúva z beta testovania do ostrej prevádzky už tento týždeň a ponúkne nové lokality, nepriateľov a mnoho iných úprav na vašich obľúbených postavách. 

Dve oblasti z prvého a tretieho aktu budú rozšírené, a tak sa môžete vrhnúť na úplne nový prieskum. Zmien sa dočkajú aj setové predmety, hráči sa dočkajú aj tzv. set dungeonov, čo už zo samotného názvu znie skutočne dobre. Vyprchajúcu slávu série sa pokúsi obnoviť aj nová lokácia s názvom Greyhollow Island. Tu môžeme očakávať bounty a nepriateľov v scenérii premočeného lesa na úplne novom ostrove.

Na takto veľké zmeny sme zvyknutí skutočne skôr z plateného obsahu typu datadisk. Tentokrát však Blizzard ponúka všetko zdarma formou obyčajného patchu, čo s určitosťou poteší a zároveň prekvapí nejedného hráča slávneho Diablo 3. Týmto ťahom sa však podsúva otázka: vydá vôbec niekedy Blizzard príbehové pokračovanie Diablo 3? Alebo trojke už odzvonilo a bude sa pilovať len Adventure mód?

Čo sa týka samotného vydania patchu, to je naplánované ešte pred piatou sezónou. Tá štartuje 15. januára. Viac informácii o tom, čo obsahuje patch, nájdete v priložených videách.

Komentuj!