Register

A password will be e-mailed to you.

Herná značka Plants vs. Zombies od štúdia PopCap Games je medzi nami od roku 2009. Prvý diel zaraďujeme do žánru tower defense a po jeho veľkom úspechu následovalo pokračovanie Plants vs. Zombies 2: It’s About Time z roku 2013. Obom hrám sa na prenosných zariadeniach dobre darilo, ohlasy od fanúšikov boli veľmi pozitívne, vďaka čomu sme sa na konzolách a PC o rok neskôr dočkali Plants vs. Zombies: Garden Warfare, multiplayerovej third person akcie.

Už budúci mesiac dorazí pokračovanie Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, ktoré by chcelo pokračovať v úspechu predošlých hier. Ponúkne šesť nových tried zombie a rastlín, nové herné režimy, taktiež pribudne možnosť hrať offline a každý jeden herný režim bude možné hrať sólo. Nebude chýbať ani split-screen multiplayer, po ktorom mnoho ľudí prahne, no pomaly sa z hier vytráca.

Pred vydaním dostane každý jeden hráč možnosť zúčastniť sa otvoreného beta testu, ktorý začína už o pár dní, konkrétne 14. januára, pričom potrvá do 18. januára. Podľa dostupných informácií dostanú beta test iba herné konzoly PlayStation4 a XBOX One, hráči na PC budú musieť počkať na finálnu verziu. V beta teste budú dostupné viaceré herné režimy, pričom niektoré sa budú obmieňať každý deň, dve mapy a rôzne triedy postáv (kompletný obsah bety nájdete na stránke titulu, v sekcii “What’s in the Beta“). Oznámenie beta testu sprevádza nasledovný trailer:

Ak Vás otvorený beta test presvedčí o kúpe titulu, na platformy PC, PS4 a XBOX One dorazí Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 už 23. februára 2016.

Komentuj!