Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské herné štúdio Techland dnes zverejnilo nový story trailer k prichádzajúcej Dying Light expanzii The Following, nazvaný “A Prophecy Incarnated”.

Z videa vyplýva, že sa môžeme tešiť na netradične mystický zážitok, nezaložený iba na tématike zombie apokalypsy ako v pôvodnej verzii hry.

“V expanzii The Following sme sa usilovali o zasadenie príbehu do odlišnej nálady oproti pôvodnej hre,” necháva sa počuť vývojár Tymon Smektala. “Každý predsa miluje staré dobré mysteriózne seriály, akými boli napríklad Akty X alebo Twin Peaks.  Preto sme sa zamerali na mysteriózny príbeh a zážitok z nepoznaného tak preniesli do novej expanzie.”

Dying Light: The Following vychádza už 9. februára pre PC, PS4 a Xbox One. Expanzia bude dostupná samostatne po nedávnom zvýšení ceny za 20USD (oficiálna cena v eurách zatiaľ nebola zverejnená).

The Following bude aj súčasťou Dying Light Enhanced Edition v hodnote 60USD, ktorá vychádza takisto 9. februára. Enhanced edition ponúkne lepšiu grafiku, dokonalejšiu AI nepriateľov a zopár ďalších vylepšení.

Komentuj!