Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie Mafie patrí medzi najočakávanejšie tituly tohto roku, o tom niet pochýb. Ak hru nepostihne žiaden odklad a dátum bude potvrdený, vydanie hry Mafia III nie je hudbou príliš vzdialenej budúcnosti.

O tretej časti hry Mafia sme Vám nedávno priniesli prvé konkrétnejšie informácie, spoločne s dvanásť minút dlhým gameplay videom, ktoré nájdete priamo tu. Vďaka čoraz častejším únikom dátumu vydania, napríklad Amazonu, prípadne GameStopu sme sa dozvedeli, že Mafia III výjde už o pár mesiacov, konkrétne 26. apríla. Pre niekoho môže byť tento údaj prekvapujúci, no nakoľko je hra vo vývoji už niekoľko rokov, niet sa čomu čudovať, veď aj Fallout 4 bol oficiálne oznámený iba pár mesiacov pred samotným vydaním hry. Zatiaľ však treba tento údaj brať s rezervou, nič nie je oficiálne potvrdené, no ak je vydanie skutočne naplánované na apríl, tvorcovia hry, respektíve vydavateľ určite príde s oficiálnou správou už onedlho.

Mafia III príde pre platformy PC, PS4, XBOX One a snáď fanúšikom tejto série, prípadne kvalitných videohier urobí radosť.

Komentuj!