Register

A password will be e-mailed to you.

Únik informácií o nadchádzajúcej časti zo série Assassin’s Creed nie sú žiadnou novinkou. Server Kotaku priniesol v predstihu obrázky z Assassin’s Creed Unity a takmer ihneď po jeho vydaní priniesol informácie o nasledovníkovi menom Syndicate. Najnovšie Kotaku navnadzuje fanúšikov série na ďalší veľký diel, ktorý by nám mal ukázať staroveký Egypt.

Už o pár dní sa rozrastie spin-off séria Assassin’s Creed Chronicles, tentokrát o diel India a vo februári o záver trilógie Russia. Ak ste náhodou nečítali náš článok, kde sa dozviete všetko podstatné, nájdete ho priamo na tomto odkaze. Čo je však prekvapujúcou správou, tak by tieto tituly mali byť na tento rok jediné prírastky do univerza Assassin’s Creed. Ak sa informácie potvrdia, po deviatich rokoch UbiSoft upustí od každoročného vydávania nových dielov, pravdepodobne pre slabšie predaje najnovšieho Assassin’s Creed Syndicate a kritické ohlasy na nedorobený Assassin’s Creed Unity.

ac-egpyt

Už pred pár rokmi sa objavili informácie o tom, že sa v niektorom z budúcich dielov Assassin’s Creed presunieme do Egypta, obrázky dokonca ukázali neznámeho černocha ako hlavného hrdinu. Neskôr zostalo po Egypte ticho, nakoľko prišli Unity a Syndicate, no keďže hry Assassin’s Creed sú vyvíjané niekoľko rokov dopredu, pravdepodobne boli tieto úniky založené na pravde.

assassins-creed-egypt

Počas včerajšieho dňa Kotaku prinieslo nové informácie, ktoré Assassin’s Creed s pracovným názvom Empire približujú o čosi viac. Pokračovania by sme sa mali dočkať až v roku 2017 a do série Assassin’s Creed má priniesť množstvo nových prvkov. Titul vyvíja rovnaká pobočka UbiSoftu ako Assassin’s Creed IV: Black Flag a tvorcovia by chceli gameplay priblížiť k Zaklínačovi III a viac-menej zreštartovať unavenú sériu Assassin’s Creed. Tešiť sa máme na úplne nové herné mechanizmy, open world (v pravom slova zmysle), prepracovaný súbojový systém a vynovený vývoj postavy, takže pravdepodobne pribudnú RPG prvky. Samozrejme, zatiaľ je potrebné brať tieto informácie s rezervou, ale nakoľko má Kotaku skúsenosti s poskytovaním predčasným informácií o Assassin’s Creed, je veľmi pravdepodobné, že skôr či neskôr UbiSoft potvrdí väčšinu uvedených špekulácií, teda okrem podtitulu, ktorý sa takmer určite zmení.

Aby UbiSoftu nevznikla medzera na jesennom/predvianočnom trhu, Assassin’s Creed by malo zastúpiť pokračovanie titulu Watch Dogs, ktoré sa podľa dostupných informácií bude odohrávať v San Franciscu. Bohužiaľ, ďalšie informácie zatiaľ nie sú dostupné, no ak UbiSoft plánuje vydať Watch Dogs 2 ešte tento rok, prvé oficiálne informácie a predstavenie samotného titulu na seba nenechá dlho čakať. Dôležité je, aby sa pokračovanie poučilo z chýb svojho predchodcu, v opačnom prípade čaká UbiSoft studená sprcha. Uvidíme, situáciu budeme sledovať a akonáhle sa objavia prvé informácie, určite Vám ich prinesieme.

watch dogs

Komentuj!