Register

A password will be e-mailed to you.

Čo by ste povedali na Call of Duty vo vesmíre? A tým nemáme na mysli iba krátke epizódy na obežnej dráhe Zeme ako napríklad v Call of Duty: Ghosts. O najnovšie klebety sa postaralo štúdio Infinity Ward svojimi tweetmi z posledných dní.

Ak v Activision dodržia svoje pravidlo o striedaní vývojárskych štúdií, o ďalší titul tejto série by sa mali postarať práve ľudia z Infinity Ward. Tí to napokon nepriamo potvrdili svojím novoročným tweetom, v ktorom sľubujú skvelý rok 2016 a do ktorého zakomponovali kultovú Call of Duty hlášku „Let’s do this!“

Ešte zaujímavejší je však ďalší tweet, ktorý zobrazuje vesmírnu scénu z Call of Duty: Ghosts a hovorí o dosiahnutí „nových výšin“ pre rok 2016.

To samozrejme ešte nemusí nič znamenať. Po vydaní Ghosts (zatiaľ posledného Call of Duty titulu od tohto štúdia) v roku 2013 však britský denník Metro zverejnil rozhovor s Markom Rubinom z Infinity Ward. Redaktor sa ho v ňom práve v súvislosti s vesmírnymi scénami z Ghosts pýtal na možnosť urobiť čisto vesmírnu hru z tohto prostredia.

“Áno, dávalo by to zmysel. Nevylučujem to… Ak si povieme, že by bolo super mať bitky nad Jupiterom, iste, prečo nie,” odpovedal Rubin. Ak vezmeme do úvahy tento rozhovor, klebety vyvolané novoročnými tweetmi zrazu majú o niečo väčšiu váhu.

Čo by ste teda povedali na vesmírne Call of Duty? Pozdáva sa vám tento nápad alebo by ste skôr privítali návrat ku koreňom série?

Komentuj!