Register

A password will be e-mailed to you.

Rok 2015 priniesol mnoho zaujímavých herných titulov. Ktoré však patrili medzi TOP 5 očami našich redaktorov? 

Broslowski

Call of Duty: Black Ops 3

cod

Táto moderná multi player strieľačka, ktorá integruje niekoľko správnych futuristických prvkov ma vďaka svojej rýchlosti, komplexnosti, krásnej grafike a prepracovanému gameplayu presvedčila, že s určitosťou patrí do TOP 5 minulého roka. I keď si myslím, že si hra nájde pozitívne hodnotenie skôr u konzolového hráča.

Rise of the Tomb Raider

horizontal-rottr-preview

Na konci roka sa nám do redakcie dostala aj táto chuťovka v podobe nového dobrodružstva notoricky známej Lary Croft. Po niekoľkohodinovom hraní musím konštatovať, že na svoje si s určitosťou príde každý fanúšik série Tomb Raider. Osobne ma naviac potešilo skvelé ovládanie a na konzolu skutočne očarujúca grafická stránka hry.

Forza Motorsport 6

maxresdefault

Milujete realistické preteky? Ja taktiež. A aj preto v TOP 5 roku 2015 nesmie chýbať hra, ktorú si s radosťou zahrám takmer každý týždeň. Dôvody prečo je tomu tak, vysvetľujem v mojej recenzii. V skratke, hra ponúka všetko, čo by kvalitné preteky mali integrovať a ako čerešničku na torte ponúka skvelú grafickú stránku a unikátny fyzikálny model správania vozidla na mokrej vozovke.

The Beginner’s Guide

the-beginners-guide

Táto nehra preverí každého vášnivého hráča… aj nehráča. Walking simulátor od známeho tvorcu The Stanley Parable vás doslova vtiahne do mysle podľa môjho názoru jedného z najlepších herných dizajnérov, akých tu máme.

Heroes of the Storm

heroes-facebook-preview

Na tejto hre je skvelých niekoľko vecí. 1. je zdarma. 2. je to moba. 3. je to veľmi dobre vybalancovaná MOBA aj pre casual hráčov. 4. zaujímavá grafika a mnoho herných máp. Toto všetko robí z Heroes of the Storm skvelú MOBA zábavu pre každého.

pokračovanie>

Komentuj!