Register

A password will be e-mailed to you.

Rok 2015 priniesol mnoho zaujímavých herných titulov. Ktoré však patrili medzi TOP 5 očami našich redaktorov?

Gago

Her Story

HerStory

Sam Barlow, ktorý sa postaral o dva diely Silent Hill, na nás tento rok vyrukoval s neuveriteľne originálnou detektívnou hrou, ktorá vlastne možno ani nie je hrou. Hodnotenia 86% na Metacritic alebo 85% v našej recenzii sú dôkazom, že sa mu to podarilo.

Heroes of the Storm

heroes-facebook-preview

StarCraft a Warcraft III nepriamo odštartovali celý žáner MOBA a tak bolo iba otázkou času, kedy Blizzard príde s vlastnou verziou populárnych hier ako League of Legends alebo Dota 2. Od prvých alpha a beta verzií hru poriadne vybrúsili a aj keď ešte bude trvať, kým sa popularitou priblíži svojím starším príbuzným, pre mňa ide momentálne o najlepšiu hru z tohto žánru.

Grand Theft Auto V

GTAV-Review

Ako PC hráč som sa konečne dočkal pokračovania Grand Theft Auto až v tomto roku. A nebol som sklamaný. Ako sme si už pri tejto sérii zvykli, každý diel je ešte o míle ďalej než ten predošlý a päťka nebola výnimkou. V mojom rebríčku najlepších hier 2015 teda nemôže chýbať.

Kerbal Space Program

failingFun_bannerWeb

V alpha verzii sme si síce Kerbal Space Programmohli zahrať už pre 4 rokmi, až posledný apríl však priniesol vydanie vyšperkovanej plnej verzie. Táto hra určite nesadne každému, ak ste však v detstve snívali o tom, ako sa raz stanete astrounautom, a zároveň sa nebojíte matematiky a fyziky, Kerbal Space Program sa pre vás stane závislosťou.

Fallout 4

kniha-konceptov-z-fallout-4-vy-image-1

Čo dodať? Ako ste si mohli všimnúť aj v mojej recenzii, séria Fallout 4 je jednoducho moja srdcovka a každý nový Fallout je pre mňa dôvodom zatiahnuť závesy, nikomu neozývať a týždeň nevychádzať z izby. A na tom nič nezmenili ani drobné chybičky krásy, na ktoré sme si už pri Bethesde zvykli.

pokračovanie>

Komentuj!