Register

A password will be e-mailed to you.

Pred pár dňami sme Vás informovali o ďalšom odklade očakávaného záveru akčných dobrodružstiev Nathana Drakea, hlavného hrdinu série Uncharted. Dnes sme dostali vďaka úniku nemeckého Amazonu informáciu, že Uncharted 4: A Thief’s End obdrží popri špeciálnych zberateľských edíciach aj verziu so steelbookom.

O steelbook edícii zatiaľ nemáme žiadne informácie, poznáme iba vzhľad, ktorý je nasledovný.

Steelbook

Ako môžete vidieť, na obale nájdeme mapu, no bohužial nevieme povedať, čo okrem hry a steelbooku dostanete pri zakúpení tejto edície. Akonáhle sa dozvieme bližšie informácie, určite Vás budeme informovať.

Okrem steelbook edície si fanúšikovia Uncharted budú môcť zakúpiť špeciálnu edíciu, ktorá sa vzhľadovo odlišuje od steelbook edície (i keď vzhlad sa môže do vydania zmeniť).

Specialna 1

V tejto špeciálnej edícii nájdete odlišnú krabičku, steelbook, 48 stranový mini art book, samolepky Naughty Dog a bonusy do multiplayeru. Obsah edície je zobrazený na nasledovnom letáku.

Specialka 2

Ako každá správna veľká hra, ani Uncharted 4: A Thief’s End nezostane bez špeciálne zberateľskej edície so soškou. Ak sa rozhodnete pre túto edíciu, v obchodoch ju nájdete pod názvom Libertalia Collector’s Edition.

limitka

Krabička by mala byť vzhľadovo podobná klasickej špeciálnej edícii, odlišné budú najmä rozmery a obsah. V Libertalia Collector’s Edition nájdete zberateľský steelbook, 48 stranový mini art book, samolepky Naughty Dog, multiplayerové bonusy a hlavne 30 centimetrovú sošku Nathana Drakea. Pre lepšiu prestavu si obsah tejto edície môžete prezrieť na nasledovnom letáku.

limitka 2

Asi najväčším bonusom, ktorý dostane každý jeden budúci majiteľ Uncharted 4: A Thief’s End bude česká lokalizácia v podobe titulkov, ktoré zabezpečí spoločnosť Sony.

Komentuj!