Register

A password will be e-mailed to you.

Zdravím, banda drtičov. Nebudeme to dramatizovať, nebudeme sa oháňať šťastnými a veselými… Len pripomeniem, že zajtra by sa patrilo niečo darovať istým ľuďom, ktorým vďačíme, že sa každé ráno po prebudení môžeme logovať do hry „Real Life“. Buďme úprimní, jediný herný mód v tejto gamese je „multiplayer plus hardcore“, a práve ten má poriadne krátku trvanlivosť postáv, preto si to vážte. Kto kupovanie darčekov necháva na 24-tého doobeda, mám dobré správy – za darčekom pre brata alebo sestru netreba ísť do mesta, pozrieme si to hneď tu a teraz. Kto dostáva od babky a dedka peniaze, lebo „my už nevieme čo terajšiu mládež baví“, môže sa inšpirovať nižšie, pretože predpokladám, že tieto peniaze neplánujete investovať na trhu akcií a komodít.

Nedávno sme si písali o neskutočných 8900 tituloch v zľave na Steame. No, teraz je tam tých zlacnených 10 020. Komu je zima, môže sa zahriať v Karibiku v úlohe diktátora – Tropico tituly. Kto bol v kine na Star Wars (nebojte sa, spoiler vám tu nehrozí, ja som to ešte tiež nevidel) a dostal chuť na všetky tie meče a srandy – Star Wars Game Collection. Osobne si však myslím, že cez sviatky by ste nemali byť zavretí v izbe solo a smažiť hry ako zmyslov zbavení, preto odporúčam zahrnúť celú rodinu týmito multiplayer klasikami – Heroes of Might and Magic (Monopoly sú už nuda), Rocket League (táto hra sa dá hrať naozaj len s niekým na gauči, solo to je nudaaaa) a pokiaľ ešte neviete, čo chcete robiť aby ste mali v budúcnosti na chleba (a ďalšie hry) Counter-Strike a Dota 2 turnaje majú celkom solídne prize money (kľudne ako víťaz tenisového Roland Garros). Ďalším TOP titulom pre celú rodinu je Portal 2, potrénujete mozgové závity a mamička nebude brblať, že zas sa na tom počítači len strieľa.

Ak však trváš na krvi a single-playeri, nezúfaj, mám aj pre teba. Fantasy fanúšikovia ocenia: všetci Zaklínači, Lord of the Rings, Skyrim, Game of Thrones. Fanúšikovia prestreliek a výbuchov: Just Cause 3 (áno, nová trojka!), GTA V, Mad Max a Metal Gear Solid V (videl som u kamaráta na PS4, nádhera, asi si kúpim aj pre seba na PC).

Ostatne, fantázii sa medze nekladú, preto poskytnem LINK na tých 10 tisíc titulov v zľave, ste dospelí, realizovať sa môžete aj sami. Skúste si povedať, na čo ste sa celý rok tešili a v tom zhone ste sa k tomu nedostali. U mňa bude určite dominovať DiRTpôvabná slečna, ktorá nestarne.

EA sa pochlapili a konečne dali aj oni poriadne zľavy. Battlefield 4 Premium edícia? Dobrú chuť! FIFA 16 za super cenu plus Plants vs. Zombies zdarma. Ak vás nedávno zaujal náš filozofický článok a vy ste si len hundrali „o čom to sakra točia?“, tak trilógia Mass Effect za fajn cenu je tu len pre teba. Star Wars fanúšikov nepoteším, Battlefront je stále za plnú cenu.

Tým, ktorí si myslia, že na Ubisoft som vysadený a často na ich adresu frflem – majú pravdu. Avšak teraz to bude naopak. Na zimné sviatky nevyrobili žiadnu hanbu, naopak. K nákupu na Uplay dostanete garantovanú účasť na Tom Clancy’s The Division closed beta. Rayman Legends za 5 éčok? Kto čaká na Far Cry: Primal, ako na letné prázdniny tu majú všetky doterajšie tituly. Taktiež aj fanúšikovia Samka Rybára nemajú dôvod k panike. Komu bolo nedávno skončených 10 epizód South Parku málo, môže si zahrať niekoľkohodinovú srandu Stick of Truth.

Ubiwinter

Čo sa týka Humble Bundle, tak tam sú naozaj Vianoce, pretože taktovku publisher bundlov prevzali Square Enix. Lara Croft, Life is Strange, Just Cause, Hitman a mnoho ďalších ešte ohlásia.

Môže byť? Určite ste si našli svoje, neváhajte sa pochváliť v komentároch. A samozrejme ako správny dospelý, moralista a tip pri loadingu vám odkazujem „berte všetko s rezervou, aj počítačové hry“. Hlavne cez Vianoce. Potom zas začne tradičný zhon a zistíte, že keď bol priestor tráviť čas s blízkymi, tak ste znovu mysleli len na seba. Enjoy!

Komentuj!