Register

A password will be e-mailed to you.

Skákačka Unravel vzbudzuje od svojho predstavenia nádej, že sa dočkáme minimálne zaujímavého titulu. Nedávno sme Vám priniesli informácie o dátume vydania a taktiež 9 minútové gameplay video. Dnešné video približuje skúmanie herného prostredia.

Unravel sa podľa najnovších informácií obíde bez dialógov, takže celý príbeh rozpovie audiovizuálna stránka hry. Počas Yarnyho cesty spoločne preskúmate dve časové roviny – minulosť a súčasnosť. Nepresunieme sa však v čase do minulosti, túto časovú rovinu budé hráč objavovať pomocou detailov a rôznych vecí, ak sa ich rozhodnete vyhľadať. Súčasť je skrátene povedané to, čo budete práve prežívať. Viac informácií sa dozviete v novom videu (obsahuje české titulky), kde Vám tvorcovia prezradia bližšie detaily.

Unravel vychádza už 9. februára pre platformy PC, PS4 a XBOX One. Titul bude dostpný (aspoň zatiaľ) iba v digitálne podobe a ak máte záujem, predobjednávanie už bolo spustené. Pre predplatiteľov služby EA Access je pripravená 10 % zľava a možnosť zahrať si Unravel s časovým predstihom.

Komentuj!