Register

A password will be e-mailed to you.

Život bez hobby je životom smutným. Niektorí z nás preto sledujú živú hudbu na koncertoch. ďalší zbierajú porcelánových sloníkov a iné zbytočnosti. Niektorí ľudia sa ale snažia zabaviť ostatných a nezištne im pomôcť.  Teraz vám predstavíme hneď dvoch takýchto týpkov – Lavonicus a DefendTheHouse. Tretí tohtotýždňový Fallout 4 highlight je z Ruska a… je dosť bizarný.

Ballout

Videá s basketbalovými trikmi nie sú v búrlivých vodách dnešných internetov ničím výnimočným. Videli ste už ale basketbalové video z videohry? Youtube užívateľ DefendTheHouse totiž zverejnil nasledovné “Ballout” video, ktorým sa stáva jednodznačne najproduktívnejším hráčom v celom Wastelande. Teda pardon, mal som na mysli najproduktívnejším hráčom basketbalu v celom Wastelande. Tlieskam!

Rozchod a rozvod kvôli Fallout 4? Rus žaluje spoločnosť Bethesda Softworks!

Nie je prekvapením, že hodiny strávené vo Fallout 4 majú dôsledky aj na reálny svet okolo nás a na život samotných hráčov. O tom by vedel rozprávať jeden hráč z Ruska, ktorý aj vďaka nadmernému hraniu prišiel o prácu a jeho manželka následne požiadala o rozvod. Chudáčisko má ešte toľko chochmesu, aby sa od vývojárov dožadoval náhradý škody za jeho zničený život, ktorú vyčíslil na 7.000 amerických dolárov.

Podľa jeho vyjadrenia mohla Bethesda uviesť na obal Fallout 4 varovanie, že ide o návykovú hru. Tvrdí, že pokiaľ by vedel, že hra je taká návyková, pravdepodobne by s ňou počkal na sviatky. HAH!

Mapovanie morského dna

Reddit užívateľ Lavonicus sa rozhodol preskúmať dná morí a jazier vo Fallout 4. Na Imgur si môžete pozrieť viac ako 100 screenshotov s jeho nálezmi – vraky lietadiel, mačacia loď a podobne. Lavonicus pre nás zmapoval a zakreslil aj množstvo podvodných truhlíc a itemov.

Komentuj!