Register

A password will be e-mailed to you.

GTA V si svojich 48 hodín v ponuke “12 Deals of Christmas” odkrútilo, na rad prichádza nový titul. Tentokrát dostávame first-person strieľačku z dlhoročnej série, ktorú časť hráčskej komunity zbožňuje a tá ďalšia časť nenávidí. Ak ste hádali, že ide o Call of Duty®, mali ste pravdu. Práve najnovší diel – Black Ops III Sony ponúka v rámci svojej vianočnej akcie ako titul číslo desať.

Akcia “12 Deals of Christmas” sa nezadržateľne blíži k svojmu koncu, okrem spomínaného Call of Duty®: Black Ops III nás čakajú už iba dve hry. Uvidíme, či Sony ponúkne “to najlepšie na záver”, nechajme sa prekvapiť. Najnovší diel série Call of Duty® dopadol u zahraničných recenzentov poväčšinou na výbornú, vďaka čomu si PS4 verzia drží na Metacritic priemer hodnotení na čísle 81%. My sme Vám síce recenziu nepriniesli, avšak náš šéfredaktor si Black Ops III pochvaľoval, pričom nie je skalný fanúšik série. Poďme sa už ale pozrieť, akú zľavu nájdete na PlayStation Store.

deal 10

V ponuke nájdeme dve verzie Call of Duty®: Black Ops III, štandardnú a deluxe. Tentokrát sa myslelo aj na majiteľov PlayStation 3, nie iba najnovšej PlayStation 4. Štandardná a deluxe edícia obe zlacneli o 20€ a najbližšie dva dni si ich môžete kúpiť za 49.99€ a 79.99€. Verzia pre PS3 zlacnela dokonca o 25€ na z pôvodnej ceny 59.99€ na 34.99€.
COD ceny

Komentuj!