Register

A password will be e-mailed to you.

Pri príležitosti uvedenia najnovšieho filmu zo série STAR WARS™ pribudla v PlayStation Store zľava na strieľačku STAR WARS™ Battlefront™, ktorá je na trhu približne mesiac. Opisovať samotnú hru, prípadne značku STAR WARS™ je ako nosenia dreva do lesa, takže prejdime rovno k veci.

STAR WARS™ Battlefront™ vytvorilo pre EA štúdio DICE, ktoré je známe predovšetkým vďaka sérii Battlefield. Najskôr sa hráči obávali, že Battlefront bude iba preskinovaný Battlefield, no nebola to pravda. V konečnom dôsledku (po vydaní hry), hráčska komunita začala Battlefrontu vyčítať, že nie je STAR WARS™ verziou Battlefieldu. Ťažko vyhovieť každému, no ide o zaujímavý paradox. Recenzenti dávali hre prevažne 7 bodov z 10, prípadne 70% zo 100%, vďaka čomu má titul na Metacritic priemer hodnotení 72% v prípade PS4 verzie. Sony momentálne na svojom store ponúka akciu na práve tento titul.

SW Deal

V ponuke sú 3 edície – štandardná, Deluxe a Ultimate. Štandardná edícia znížila svoju cenu z pôvodných 69,99 € na 46,89 €, Deluxe edícia stojí 53,59 € z 79,99 € a najvyššia, Ultimate edíciu môžete aktuálne zakúpiť za 97,49 €, z pôvodných 129,98 €. Deluxe edícia pridáva k základnej hre päť bonusových predmetov [DL-44 blaster – as made famous by Han Solo (instant access), Ion Detonator (instant access), Ion Torpedo (instant access), Ion Shock (exclusive emote) a Victory (exclusive emote)], a taktiež mali hráči vlastniaci túto edíciu predčasný prístup k DLC Battle of Jakku (DLC už je dostupné pre všetkých, takže tento bonus stratil význam). V Ultimate edícii je obsiahnutý Season Pass, takže dostanete oproti ostatným majiteľom STAR WARS™ Battlefront™ prítup k ďalším mapám a obsahu, ktorý do hry časom pribudne, plus obsahuje ďalšie in-game bonusy (zvýšená sila granátov a pod.). Fyzickú kópiu si môžete v našich končinách zaobstarať od približne 55 € za štandardnú edíciu hry. Samotný Season Pass stojí 49,99 €, takže aj si zakúpite štandardnú edíciu + samostatný Season Pass, dostanete sa na cenu 96,88 €. Ušetríte pár desiatok centov, no nezískate bonusový obsah, ktorý ponúka Ultimate edícia.

Cenovky

Bohužiaľ, cenová politika nastolená spoločnosťou EA je neúprosná, no ak to s Battlefrontom myslíte vážne, bez obsahu obsiahnutom v Season Passe sa časom určite nezaobídete. Akcia je časovo obmedzená, ponuka skončí 27. decembra 2015.

Komentuj!