Register

A password will be e-mailed to you.

Kto by nepoznal sériu The Elder Scrolls. Prvý diel s názvom The Elder Scrolls: Arena má už 21 rokov. Zatiaľ posledný regulérny diel s názvom The Elder Scrolls V: Skyrim vyšiel v roku 2011 a medzi hráčmi zaznamenal, ako to už pri tejto sérii býva zvykom, obrovský úspech. Diel, s poradovým číslom “VI” zatiaľ ohlásený nebol, miesto toho fanúšikovia dostali MMO odbočku. A práve tá je ôsmy titul vo vianočnej akcii spoločnosti Sony.

Ako ste správne pochopili, od dnes si môžete na PlayStation Store zakúpiť The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, v ktorom sa presuniete o 1000 rokov pred udalosti, ktoré sa odohrali počas The Elder Scrolls V: Skyrim. Pri predošlých, regulérnych dieloch tejto série (Skyrim, Oblivion, či Morrowind) padali v recenziach takmer absolútne čísla, 9 bodov z 10, prípadne 90+ % zo 100 % bol štandard. Bohužial, na online zamerané “pokračovanie” si túto vysoko nastavenú latku nedokázalo udržať, no hodnotenia približne 70 až 75% taktiež nie sú na zahodenie. Podľa serveru Metacritic si PS4 verzia momentálne drží priemer recenzentských hodnotení na 74%, čo zodpovedá uvedeným číslam.

TESO

Ako už vidíte, hra je ponúkaná za 24,99 € (z pôvodných 69,99 €), čo v tomto prípade nie je až taká výhra, nakoľko diskovú edíciu si môžete v našich obchodoch zaobstarať od približne 30 € (plus poštovné). Ak si nepotrpíte na fyzické kópie a chcete ušetriť rozdiel v sume, na rozmyslenie máte klasických 48 hodín. Na záver malé upozornenie – aby ste mohli hrať The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, musíte mať zaplatenú službu PS Plus.

TESO

Komentuj!