Register

A password will be e-mailed to you.

Vianočná akcia od Sony sa s ďalším titulom v ponuke posunula do svojej druhej polovice. Včera sme Vám priniesli informáciu o DLC Jack the Ripper k hre Assassin’s Creed Syndicate. Práve tento titul vystriedal v akcii “12 Deals of Christmas” arkádové závody Need for Speed. 

Assassin’s Creed Syndicate je najnovším pokračovaním tejto série. Hra mala za úlohu popraviť poškodené meno Assassin’s Creed, ktoré spôsobil predošlý diel s podtitulom Unity. Podľa názorov hráčov a recenzentov Syndicate dopadol dobre, hra si odnášala prevažne pozitívne recenzie, vďaka čomu má na Metacritic nasledovný priemer hodnotení – PS4 verzia 76%, XBOX One verzia 77% a PC verzia 76%.

AC deal

V ponuke “12 Deals of Christmas” nájdete dve verzie hry a samostatný Season Pass, ktorý stojí 19,99 €. Základná verzia hry stojí 44,99 € z pôvodných 69,99 € a Gold Edition zlacnela z 99,99 € na cenu 54,99 €. V našich obchodoch kúpite štandardnú verziu hry za rovnakú cenu ako v PlayStation Store, takže ak máte o túto hru záujem, zvážte skôr zakúpenie Gold Edition, kde sa nachádza aj Season Pass, prípadne radšej zvoľte fyzickú kópiu.

Komentuj!