Register

A password will be e-mailed to you.

XCOM 2 prichádza s nákladom noviniek: nový trailer, dostupné verzie, cena, bonus za preorder, season pass… Nechýba ani čerstvý XCOM 2 “Retaliation” Trailer.

Vydavateľ 2K pred pár dňami oznámil, že všetci hráči, ktorí zaplatia za XCOM 2 v predstihu, dostanú za odmenu Resistance Warrior Pack s rozšírenými možnosťami customizácie (outfity, headgear, zafarbovanie tváre). Druhým bonusom bude regrút Survivor of the Old War, pripravený na vaše rozkazy na základni.

Predstavený bol tiež platený season pass, ktorý do hry pridáva tri tematické DLC packy. Season pass, nazvaný Reinforcement pack, bude dostupný za 19,99EUR, pričom základná hra stojí 49,99EUR. Ak máte jasno v tom, že vám základná verzia hry nestačí, siahnuť môžete aj po Digital Deluxe edícii v hodnote 64,99EUR, ktorú tvorí základná verzia, season pass a oficiálny soundtrack. Všetky verzie XCOM 2 sú už dostupné na Steame.

Prídavné DLC-čka Anarchy’s Children, Alien Hunters, a Shen’s Last Gift sú naplánovené na druhý a tretí štvrťrok 2016 a prinesú nové misie, nové zbrane a armor, niekoľko prídavných customizácii vojakov, ba dokonca aj možnosť hrať za elitnú jednotku alienov.

V neposlednom rade je vonku aj nový XCOM 2 “Retaliation” Trailer.

Napriek ohlásenému meškaniu vychádza XCOM 2 už 5. februára 2016.

Komentuj!