Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony po 48 hodinách zaradila do svojej vianočnej akcie hrú číslo šesť. Futbal Pro Evolution Soccer 2016 vystriedalo najnovšie pokračovanie arkádových závodov Need for Speed (2015).

Od rebootu série Need for Speed čakali fanúšikovia veľa, nakoľko titul hlásil návrat k obľúbeným dielom s podtitulom Underground. Ako už iste všetci viete, hra nakoniec obrovské očakávania nenaplnila, čo však neznamená, že by bolo nové pokračovanie prepadákom, alebo hanbou v rámci série, na tento post majú fanúšikovia iných adeptov. Hra si z recenzií odnášala rozličné známky, väčšinou však išlo o nadpriemerné hodnotenia. Server Metacritic aktuálne ukazuje pri PS4 verzii priemer 67%, XBOX One verzia ukazuje ešte o trochu nižšie číslo, a to 64%. V našej redakcii sme hru taktiež podrobili recenzii, o ktorú sa postaral náš šéfredaktor Michal, ak ste článok náhodou minuli, nájdete ho na tomto odkaze. Hráči na PC stále čakajú, vydanie je naplánované na rok 2016, hovorí sa o prvom, alebo druhom kvartáli.

# 06 NFS

Ako môžete vidieť z priloženého obrázku, zľava tentokrát nedosahuje 50%, ale “iba” 44%. V ponuke sú opäť dve verzie hry, štandardná a deluxe edícia. Prvú menovanú môžete zakúpiť za 39,99 €, kde cena klesla zo sumy 69,99 €, deluxe edícia aktuálne stojí 44,99 €, miesto pôvodných 79,99 €. Deluxe edícia neponúka žiadne prevratné bonusy, za zmienku stojí iba 10% zľava na in-game nakupovanie, no ak sa chystáte do hry investovať týmto smerom, potom je voľba jasná.

Naše obchody hru ponúkajú od približne 55 € v štandardnej verzii, takže môžete ušetriť 15 € (prípadne 10 € ak si zakúpite deluxe verziu), čo stojí za zváženie, ak si najnovší prírastok do série Need for Speed chcete zakúpiť. Voľba je na Vás…

Na záver už iba malá otázka smerom k Vám, podeľte sa s nami v diskusii o tom, ktorý diel z tejto dlhoročnej série považujete za najlepší, resp. je Váš najobľúbenejší.

Komentuj!