Register

A password will be e-mailed to you.

Štvrtá ponuka prichádza s o niečo menej zaujímavým titulom, než tomu bolo doposiaľ, no pre priaznivcov wrestlingu ide o trefu do čierneho. Novou hrou v ponuke, ako už môžete tušiť, je WWE 2K16.

Aktuálny ročník wrestlingového zápasenia nájdete v ponuke ako v štandardnej, tak i v tzv. Digital Deluxe Edition. Po minuloročnom, mierne nadpriemernom WWE 2K15 (priemer 62% pre PS4, 56% pre XBOX One), priniesol nový ročník zlepšenie kvality, aktuálne si PS4 verzia na Metacritic drží priemer hodnotení na 73% a XBOX One verzia 72%. Za najlepšími ročníkmi s názvom WWE SmackDown hra podľa hodnotení stále zaostáva, no dôležité je, že tvorcovia sa snažia o zlepšovanie a nie iba o aktualizovanie súpisiek. Niektoré recenzie, napr. tá od IGN, dala WWE 2K16 hodnotenie 88%, v tomto prípade veľmi záleží, aký vzťah máte k wrestlingu.

#04

Ako môžete vidieť, hra dostala 50% zľavu, tá však platí iba pre deluxe edíciu, ktorá z pôvodných 99,99 €, zlacnela na 49,99 €. Štandardná edícia zmenila cenovku z pôvodných 69,99 € na rovných 42 €, takže v tomto prípade je zľava podstatne nižšia. Ak o hre uvažujete, pravdepodobne sa oplatí ísť do deluxe edície, ktorá obsahuje Season Pass a kompletný obsah z MyPlayer Kick Start (vďaka tomuto prídavku si môžete naboostovať Vášho bojovníka v MyCareer režime). Výhodnú cenu dostali taktiež záujemcovia o PS3 verziu, ktorá zo 49,99 €, zlacnela na 29,99 €.

WWE 2K16V našich končinách si môžete fyzické kópie zaobstarať od približne 53 €, ak hovoríme o PS4 verzii. Cenovku 40 € nájdete, ak máte záujem o PS3 verziu. Ponuka v rámci akcie “12 Deals of Christmas” Vám ušetrí dostatok €, najmä v prípade, ak sa rozhodnete pre deluxe edíciu. Samotný Season Pass stojí 24,99 €, MyPlayer Kick Start 9,99 €, keby k tomu prípočítame 53 €, dostaneme sa na sumu 87,98 € (+ poštovné, prípadne iná cena hry v závislosti od predajcu), takže tu nie je o čom uvažovať.

Ponuka číslo 4 je opäť platná 48 hodín, takže ak obľubujete wrestling, neváhajte dlho, aby Vám táto ponuka neutiekla.

Komentuj!