Register

A password will be e-mailed to you.

Dobré správy pre fanúšikov Dying Light! Štúdio Techland včera oznámilo svoje plány v podobe vydania vylepšenej verzie Dying Light – Enhanced Edition. Tá má byť pre majiteľov hry dostupná zdarma na stiahnutie. 

Dying Light: The Following – Enhanced Edition bude pozostávať z rozšírenej verzie základnej hry, z novej expanzie The Following a zo všetkých doposiaľ vydaných aktualizácii a DLC – módy Bozak Horde a Be the Zombie, prídavné misie Cuising & Cargo a aj Ultimate Survival Bundle.

Pokiaľ ide o vylepšenia, trailer vyššie stručne poukazuje na niektoré z nich – lepšiu grafiku, AI nepriateľov, nové parkour prvky, mapu väčšiu ako kedykoľvek predtým a mnoho ďalšieho.

“Nechceli sme nasledovať vychodené cestičky a jednoducho vydať Dying Light znova, s novým obalom a jedným pridaným DLC,” uviedol vedúci návrhár hry Maciej Binkowski. “To je dôvod, prečo sme posledného pol roka  pracovali na tone vylepšení, ktoré sme teraz pripravení sprístupniť všetkým. Zameriavame sa aj na tzv. post-game obsah – pridali sme obťiažnosť Nightmare, takmer 100 nových animácií, nové NPC modely alebo autentickejšie správanie AI. Rok po vydaní Dying Light ponúkneme ešte hlbší zážitok ako doteraz.”

Dying Light: The Following – Enhanced Edition bude vydaná digitálne a dostupná aj v kamených shopoch už od 6. februára budúceho roka. Podporované platformy sú PS4, Xbox One a PC. Od dňa vydania bude celý obsah dostupný na stiahnutie zdarma pre majiteľov pôvodnej verzie Dying Light.

Komentuj!