Register

A password will be e-mailed to you.

Popravde, ani neviem či sa oplatí písať tento článok po minulom týždni, keď bolo takmer deväť tisíc titulov na Steame v zľave. Z mojej strany je to OK, baví ma vám prezentovať chuťovky víkendu. Z druhej strany niekto bol možno na dovolenke, mimo civilizáciu a minulotýždňovú šancu prepásol. Jedným slovom ha-ha-ha, blbý timing, ale pokúsim sa ťa zahojiť v nasledujúcich riadkoch, pretože ani tento víkend to nie je najhoršie.

Na Steam weekend dealoch si môžeme krásne ukázať význam príslovia „minca má vždy dve strany“. Na jednej strane máme Besiege, malý early access projekt o búraní a rúcaní pevností, mlynov, hradieb s hodnotením 97% od viac ako 13 tisíc užívateľov. Hra je skvelá, kúpil som si ju minulý týždeň a naozaj ma baví, taká oddychovka s humornými momentmi. Na druhej stane mince máme „veľkohru“ Bound By Flame, temné RPG-čko publikované ostrieľaným vydavateľom, ktorý má na konte niekoľko vynikajúcich titulov. A výsledok? 66% od 1,3 tisíca užívateľov s červeným nápisom „Mixed“ ako slovné hodnotenie na Steame (rozumej, prúser, prepadák). Myslím si, že súboj Dávida s Goliášom má tento víkend jasného víťaza.

Už ubehol nejaký ten piatok, keď Origin naposledy zmenil titul v rubrike On the House (informovali sme o tom už behom týždňa). Bol tam vtedy Red Alert 2 a preťažil stránku a servery. S touto novou hrou sa to už pravdepodobne nestane, ale darovanému koňovi sa na zuby nedívaj, však?

Uplay tento týždeň ryžuje na Rainbow Six Siege vlne, a tak 72 hour deals obsahujú tri DLCčka a dve hry. Ghost Recon Future Soldier je však dosť solídny titul a s jeho nákupom nič neoľutujete. Mám ho stiahnutý, čakám až budem mať čas to zapnúť. Vidíme sa in-game!

Humble Bundle si, tak ako my, cez týždeň všimol vydanie gameplay videa Far Cry Primal, a tak pre tých, čo dostali chuť na túto sériu, pripravil Far Cry Weekend. Šikovné, však? V Ubisofte to znovu nikoho nenapadlo.

Mimo to, Humble Codemasters Bundle odhalil ďalšie tituly v tomto bundli, takže ak si doteraz spal, máš ešte väčšiu motiváciu. Weekly Bundle ponúka tituly od Gambitious Digital Entertainment. Kto si tam nájde svoje, môže sa tiež realizovať. Mňa zaujali vláčiky.

Ak ste aj po tých dlhých zľavách všade naokolo premrhali Witcher 3 za polovicu, tak som pre vás našiel ešte miesto, kde sa dá vrátiť zlé (ne)rozhodnutie z minulosti späť. Okrem iného je to fajn stránka na dobré deals: Game of Thrones, klasika Vampire: Masquerade, Trine trilogy hovoria za seba.

Rád by som tento priestor využil ešte na malú podprahovú reklamu s vekovou nálepkou „od 26 rokov a viac“. Nie z dôvodu, že by sa jednalo o mládeži neprístupný content, ale jednoducho z dôvodu, že ľudia mladší ako 26-30 nebudú mať šajnu o čom sa rozprávame. Nie som fanúšik remakov, ale Constructor HD budú moje oneskorené Vianoce. My seniori si rozumieme, však? 29th January 2016, priatelia.

Komentuj!