Register

A password will be e-mailed to you.

Dokážem si predstaviť ten zmätok na finančnom oddelení pri tom, ako sa spoločnosť Bethesda Softworks rozhodovala, či vrámci PR daruje jednému štastnému hráčovi The Elder Scrolls Online milión dolárov v hotovosti.

Áno, čítate správne. Vo vzduchu je 1 milión amerických dolárov, distribuovaných výhercovi v čiastke $50.000 počas 20 rokov. Veľmi príjemný pasívny príjem, čo poviete? Všetko sa má odohrať už 1. februára.

Peňažná cena je vyvrcholením kampane #MillionReasonsToPlay – odvážneho marketingového ťahu zo strany Bethesda Softworks. Bohužial musíme vás sklamať, keďže podmienkou je bývať v jednej z nasledujúcich krajín: USA (okrem štátov New York, Rhode Island a Florida), Kanada (okrem provincie Quebec), Fínsko, Francúzsko, Mexiko, Nemecko, Nórsko, Švajčiarsko, Rusko alebo Spojené kráľovstvo. Taktiež musíte mať aspoň 18 rokov.

Čo by ste robili vy s 1 miliónom dolárov?

Pokiaľ spĺňate podmienky, určite sa nezabudnite prihlásiť do súťaže medzi 3. decembrom a 10. januárom cez tento registračný formulár.

Naozaj by ma zaujímal skutočný motív v pozadí tejto kampane, ktorý Bethesda Softworks priviedol k tomuto kroku. Žeby markantný pokles TESO hráčov? Predsalen,  milión dolárov sa dá využiť aj rozumnejšie ako na podobný PR kúsok, odhliadnuc od toho, že pre Bethesda ide o zanedbateľnú čiastku. Verím ale tomu, že ich marketéri vedia, čo robia.

Komentuj!