Register

A password will be e-mailed to you.

Včerajšie odovzdávanie cien The Game Awards bolo skutočne bohaté na novinky vrátanie niekoľkých prekvapení. Jedným z nich bolo oznámenie, že populárne štúdio Telltale Games pracuje na novej hre z prostredia Batmana.

Štúdio Telltale Games má bohaté skúsenosti s hrami inšpirovanými tými najväčšími značkami, o čom sme sa mohli presvedčiť aj pri ich vydarených tituloch ako The Walking Dead alebo Game of Thrones. Nová hra Batman: A Telltale Game Series bude pokračovať v epizodickom formáte predošlých titulov a podľa zverejneného teaseru si zrejme zachová aj podobný vizuál.

Aj keď zatiaľ neboli zverejnené žiadne konkrétnejšie informácie o hre, predstavu môžeme získať z oficiálneho vyhlásenia Telltale Games:

“V Telltale sme poctení, že môžme prinášať náš unikátny prístup k interaktívnemu rozprávaniu príbehov do niektorých najväčších značiek zábavného priemyslu a s radosťou oznamujeme, že čoskoro zistíme, čo znamená byť v Batmanom v úplne novej sérii. V tejto verzií Batmana dáme fanúšikom príležitosť ponoriť sa do komplexného života a mysle Brucea Waynea, duality jeho vlastnej identity a zápasu so zodpovednosťou za záchranu mesta prerasteného korupciou a skazenosťou.”

Prvá epizóda Batman: A Telltale Game Series vyjde niekedy v roku 2016 a mala by byť dostupná prinajmenšom pre platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One, predpokladajú sa však aj staršie generácie konzol a mobilné zariadenia.

Komentuj!