Register

A password will be e-mailed to you.

Hry od UbiSoftu takmer vždy dostanú zberateľskú edíciu. Nie je tomu inak ani pri najnovšom pokračovaní populárnej série Far Cry. Collector’s Edition počas dnešného dňa UbiSoft ukázal svetu a treba uznať, že táto edícia vyzerá, minimálne na pohľad zaujímavo.

Zaujíma Vás, čo v Collector’s Edition hry Far Cry Primal nájdete? Bude to samozrejme samotná hra, exkluzívny zberateľský box, steelbook, soundtrack a audio nahrávky v jazyku nazvanom Wenja, taktiež prekladateľskú príručku z wenjanského jazyka a mapu sveta Oros, kde sa bude najnovší Far Cry odohrávať. Pre predobjednávateľov a vlastníkov zberateľky bude k dispozícii exkluzívny obsah “Legend of the Mammoth”, vďaka ktorému si budete môcť zahrať za mamuta a prídavok “The Blood Shasti Club” Vám do rúk prinesie exkluzívnu zbraň. Posledným bonusom budú štyri pomocné balíčky so vzácnymi surovinami. Pre lepšiu predstavu si prezrite obsah zberateľky na priloženom letáku.

FCPrimal (1)

Ak Vás zaujíma, ako vyzerá Far Cry Primal v pohybe, neprehliadnite náš dnešný článok, v ktorom nájdete deväť minút trvajúci záznam gameplayu.

UbiSoft taktiež upresnil dátumy vydania: 23. februára sa hry dočkajú fanúšikovia na konzolách PS4 a XBOX One, PC hráči budú na hru čakať o týždeň dlhšie.

Komentuj!