Register

A password will be e-mailed to you.

Predvčerom sme Vás informovali o zľavách spoločnosti Sony na ich oficiálnom store. Prvá ponuka vypršala, pokiaľ ste si Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nestihli zakúpiť, budete sa musieť poobzerať niekde inde, zľava je preč. Netreba však smútiť, v ponuke za zvýhodnenú cenu sa nachádza nový titul.

Druhou hrou z akcie “12 Deals of Christmas” je titul inšpirovaný filmovou sériou. Reč je o hre Mad Max od Avalanche Studios, ktorý zhodou náhod vyšiel v rovnaký deň ako Metal Gear Solid V. Mad Max možno nepozbieral od recenzentov tak vysoké čísla, ako MGS V, no priemerné hodnotenie okolo 70% tiež nie je na zahodenie. Ak Vás zaujímajú presné hodnoty, na Metacritic má PC verzia aktuálne priemer 73 %, PS4 verzia má zo všetkých platforiem najslabší priemer a to 69 %, no a v strede sa drží XBOX One verzia s priemerom 72%.

Mad Max

I keď Mad Max nedosahuje kvalít MGS, stále ide o dobrú hru so zaujímavým svetom. Podľa dostupných informácii z rôznych internetových diskusií je najväčším problémom stereotyp, ktorý sa môže dostaviť pomerne rýchlo, ak si hru nebude dávkovať. V hľadiska ceny sa táto ponuka oplatí, rovnako ako aj v prípade prvého titulu, nakoľko Mad Maxa na PS4 zoženiete v našich obchodoch najlacnejšie za približne 44 €. Ponuka platí do zajtrajšku, kedy Mad Maxa vystrieda titul s poradovým číslom tri.

Komentuj!