Register

A password will be e-mailed to you.

Po zľavách pre XboxyPSká cítim ako správca zliav PC hier na Somhrac.sk povinnosť urobiť rovnaký sumár aj pre klasickú platformu. Poctivo si vždy každé víkendové zľavy prejdem všetky, nech mám podchytenú 100%-nú vzorku, a podávam akurátnu správu, ale tento víkend to skratka nešlo. Veď uznaj:

Steam má totiž v zľave 8982 položiek, to sa naozaj nedá celé prejsť. Zoznam zoradený podľa hodnotenia ti ponúkam TU, nech si to prelistuje každý sám. Ja len v skratke lahôdky, nech vidíte, že „Steam is not messing around.“ GTAčka, ACčka, MGS 5: PP, Rocket League, CS: GO, Tomb Raiderovky, Witcherovia

explore

Origin má fajn zľavy tiež, tu sú. Najviac by som asi vyzdvihol FIFA 16, BF 4 a zvyšok si zvládnete pozrieť aj sami.

origin

Ubisoft síce majú zľavy tiež, avšak pozor, vždy si radšej pozrite ceny v ostatných obchodoch, pretože napríklad FIFA 16 a Mad Max tu sú drahší ako v ostatných obchodoch. Takže, well done Ubisoft, zas a znova. Na ich obranu ale, AC: Rogue Deluxe Edition už ťahám do počítača cez Uplay. Snáď to bude lepšie než Unity.

uplay

Humble Bundle vyrazilo do útoku hneď s troma zbraňami. Ich Bundle je späť! GRIDy, DiRTy, a ďalšie tituly sú na ceste. Weekly Bundle sa sústredí na Wormsíkov a menej známe TEAM 17 tituly. No a nakoniec tradičný obchod ponúka všetko, čo tí vyššie.

hb

Tak čo, ideme nakupovať až zčernáme?

 

Komentuj!