Register

A password will be e-mailed to you.

Závody The Crew od UbiSoftu vyšli už minulý rok v decembri. I keď tvorcovia na kvalitu hry vsádzali, vlažné prijatie od hráčskej komunity spolu s mierne nadpriemernými hodnoteniami však hovorili inak. Jedenásť mesiacov od vydania pôvodnej hry vyšlo rozšírenie nazvané Wild Run, ktoré sa snažilo popraviť slabé renomé tejto značky. Prvé recenzie rozšírenie chválili, poväčšinou sa hovorilo o zlepšení celkovej kvality hry, i keď žiaden zázrak sa nekonal.

Jedným z prvkov, ktoré boli vyčítané pôvodnej hre bola slabšia grafická stránka. UbiSoft sa snažil na základe odozvy od hráčov na vizuále zapracovať a z nasledovného videa, ktoré porovnáva rovnaké lokality v pôvodnej hre s rozšírením Wild Run, možno vypozorovať, že skutočne došlo k vylepšeniam.

Bohužiaľ, ani na základe zlepšenia grafickej stránky The Crew pravdepodobne dieru do sveta neurobí, no ak máte v obľube arkádové pretekanie, nemusí ísť o zlú voľbu. Rozšírenie Wild Run je možné zakúpiť samostatne, prípadne si môžete zaobstarať The Crew: Wild Run Edition, v ktorej nájdete ako pôvodnú hru, tak i spomínané rozšírenie.

Komentuj!