Register

A password will be e-mailed to you.

5. február, to je vyvolený dátum! Že neviete aký? Agáta má meniny predsa… Okrem Agát sa ale môžu tešiť aj všetci fanúšikovia hier XCOM, keďže 5. februára 2016  vychádza očakávaný XCOM 2, o ktorého odklade sme vás informovali už dávnejšie v tomto článku

Keďže do 5. februára pretečie Dunajom vody ešte neúrekom, Firaxis Games a vydavateľ 2K sa nám rozhodli čakanie trochu kompenzovať. Pred pár dňami uzreli svetlo sveta zaujímavé screenshoty z XCOM 2, zamerané hlavne na grafické spracovanie lokácií. Pozrime sa teda na ne.

Vďaka procedurálne generovaným mapám XCOM 2 by ste nemali naraziť ani len na dve podobné. Na screenshotoch mestských lokácii z nepriateľského Advent City vidíme denný aj nočný vzhľad. Vývojári z Firaxis Games sľubujú vysoko deštruktívne prostredie, ktoré má poskytovať aj také možnosti, ako napríklad prebúranie plafónu pre zneškodnenie nepriateľov o poschodie vyššie. Vskutku originálne!

md_AlienEntertainment_night

md_ArtGallery_day

lg_MunicipalBuilding_sunrise

advent_propaganda_center

Druhá várka screenshotov sa zameriava na odľahlé lokácie v divočine, od zalesnených oblastí, cez sneh, až po púštne usadlosti.

L3PaFpR8SNaw

G-XYCqylTPi0

1xSJxvkGQUKJ

y_i6njs2SxSJ

T9TmvJIpTBKo

Vt1m3kguRry-

tJDAO3sBSpOb

mov9GngCSieV

Ak ste sa pristihli pri predstave, ako sa kryjete pred zlovestnými alienmi za autom, ktoré je zarastené machom, nie ste sami. Holt, trpezlivosť ruže prináša, preto určite prinesie aj XCOM 2. O pár mesiacov ho tu máme.

 

Komentuj!