Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Dead or Alive od spoločnosti Team Ninja je známa predovšetkým ako bojová hra, kde slečny nemajú problém odhaliť o čosi viac. Prvý diel vyšiel na automaty už v roku 1996 a zatiaľ posledná časť s názvom Dead or Alive 5 Last Round dorazila na pulty obchodov začiatkom tohto roku. Okrem hlavnej série existuje aj spin-off s podtitulom Extreme, kde sa slečny z hlavnej série miesto zápasenia venujú plážovým aktivitám.

Ako si môžete v priloženej ukážke všimnúť, hra disponuje veľmi pokročilou a prepracovanou fyzikou, ktorákoľvek iná hra by si od Dead or Alive Extreme 3 mohla zobrať príklad. V tomto smere je zbytočné chodiť okolo horúcej kaše, pozrite si gameplay trailer a pochopíte.

Okrem volejbalu sa budete môcť zapojiť do rôznych bazénových bojov, napríklad do vyhadzovania súperky z plávajúceho kruhu, ako ste si mohli všimnúť v ukážke. Autori navyše pre hráčov, ktorí si zakúpia PS4 verziu hry prichystali malý bonus, v podobe opálenia slečien. Budúci majitelia PS VITA verzie si budú nad týmto bonusom bohužiaľ nechať zájsť chuť.

DOA Extreme 3

Povšimnite si detailné opálenie od plaviek.

Pripravte si slnečné okuliare a opaľovací krém, na pláž za slečnami budete môcť vyraziť 25. februára roku 2016. PS4 verzia sa bude pýšiť podtitulom Fortune a PS VITA verzia zase ponesie podtitul Venus. Tak čo, už máte svoju loptu nafúkanú?

Komentuj!