Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovšie dobrodružstvo, v ktorom hlavnú úlohu stvárňuje Lara Croft, dorazilo na pulty obchodov iba nedávno. Na hernej scéne je Lara ako doma, čo sa o filmovom plátne povedať nedá. Zatiaľ sme mali možnosť vidieť dva filmy, ktorých kvalita je prinajmenšom diskutabilná. Informácie o novej, reštartovanej adaptácii prúdia internetom už dlhšiu dobu, no pomaly sa okolo nového filmového spracovania začínajú dávať veci do pohybu.

Do poslednej chvíle kolovali internetom informácie, že štúdio by si prialo, aby film natočila žena, avšak s tým je oficiálne koniec. Na post režiséra bol dosadený nórsky režisér Roar Uthaug. Nejde o žiadnu veľkú hviezdu, no natočiť dobrý film by pre neho nemal byť problém. Fanúšikovia hororu mi možno dajú za pravdu, nakoľko prvá časť slasher (podnož hororu) trilógie Fritt vilt pod taktovkou spomenutého Uthauga nebola vôbec na zahodenie. O scenár sa postará Geneva Robertson-Dworet a v tomto prípade sú obavy na mieste, keďže jej meno zatiaľ svieti iba pri pripravovaných Transformers 5, čo vzhľadom na klesajúcu kvalitu série nie je žiaden tromf.

Najväčší otáznik však visí nad predstaviteľkou hlavnej hrdinky. Lara Croft zatiaľ obsadená nebola, i keď tvorcovia hry by si priali, aby Laru vo filmovej adaptácii stvárnila Camilla Luddington, ktorá je predlohou aktuálnych herných dobrodružstiev lady Croft. Nakoľko má ísť o reboot, návrat Angeliny Jolie nepripadá do úvahy.

Máte radi filmy podľa hier, alebo ste už na ne zanevreli kvôli ich mizerným (česť výnimkám) kvalitám? Podeľte sa s nami o Váš názor v diskusii, prípadne skúste dať tip, ktorá herečka by mohla Laru Croft stvárniť v pripravovanom filme.

Komentuj!