Register

A password will be e-mailed to you.

Patríte medzi tých, ktorí si svoje obľúbené hry radšej zahrajú na PC? Máme pre vás dobrú správu. Podľa najnovšieho prieskumu by ste totiž mali podávať v posteli lepšie výkony, než vaši kozoloví rivali.

Prieskumu stránky MyVoucherCodes sa zúčastnilo 2747 ľudí oboch pohlaví, ktorých partneri sú vášnivými hráčmi. Respondenti najprv odpovedali na otázku ohľadom preferovanej platformy svojich partnerov. Následne mali hodnotiť výkon svojich partnerov v posteli na viacstupňovej škále.

Hráči ako celok v prieskume nedopadli úplne najhoršie. Aj keď 20% z nich získalo nelichotivú známku „podpriemerný“, 26% hráčov spadalo do kategórie „dobrý“ a 11% bolo dokonca ohodnotených ako „výborný“.

Prieskum však ukázal zaujímavé rozdiely medzi jednotlivými platformami. Najlepšími milencami sú údajne PC hráči, z ktorých 54% bolo ohodnotených ako nadpriemer, z toho 22% známkou „výborný“. O niekoľko percent za nimi zaostávajú hráči Xbox, ktorí dosahujú nadpriemer v 47% prípadov.

Veľkou hanbou sa prieskum skončil pre hráčov PlayStation. Hráčov, ktorí preferujú túto konzolu, ohodnotili ich partneri ako dobrých milencov iba v 8% prípadov, ako výborných milencov dokonca iba v 3%.

Súčasťou prieskumu boli tiež otázky o frekvencii posteľných hrátok a čase stráveným za videohrami, ako aj názor partnerov hráčov na pomer medzi týmito dvoma aktivitami. 21% respondentov sa vyjadrilo, že by si od svojich partnerov prialo menej hrania a viac sexu. Naopak, až prekvapivo vysoké číslo 11% by bolo radšej, ak by ich partneri viac hrali a menej mysleli na telesné zábavky.

Nech je to akokoľvek, PC hráči práve obdržali poriadnu zásielku munície pre svoju večnú vojnu s konzolistami.

Komentuj!