Register

A password will be e-mailed to you.

Moderi nám opäť dokazujú, ako jednoducho sa dá hrabať v hrách od Bethesda Softworks a ako ľahko si môžeme hru prispôsobiť podľa vlastnej chuti.

Zmenami v súbore s Fallout4.ini je možné upraviť množstvo settingov, no nástroj Configuration Tool Fallout 4, vytvorený moderom menom Billago, to spraví za vás. Configuration tool umožňuje nastaviť citlivosť myši, odomknúť frame rate, deaktivovať úvodné video, rozšíriť zorné pole a mnoho iného. Viac ako stovku ďalších modov a utilitiek nájdete na stránke nexusmods.com. Ak sa vám neprieči meniť si herný zážitok neoficiálnymi chodníčkami, hor sa do toho.

Po pár minutách hrania sa rozšírenie zorného poľa javí ako naozaj užitočná vec, ktorá robí hru prehladnejšou. Stačí spustiť stiahnutý Configuration Tool a vyplniť želané hodnoty zorného poľa. Kliknite na tlačidlo “Uložiť” pre zapísanie zmien vo Fallout4.ini súbore, spustite hru a voila, vaše nové nastavenia sú povolené.

Tu sú dva ukážkové screenshoty z rovnakého miesta v pohľade z prvej osoby. Nastavenie bolo zmenené z pôvodných 70 na hodnotu 110. Regulovať sa dá osobitne pohľad z prvej aj tretej osoby.

_uLXNS67RXyX

3BF1wsxFRlqR

 

 

Komentuj!