Register

A password will be e-mailed to you.

Do hry Diablo 3 dorazí nový patch 2.4.0. Momentálne boli uverejnené len informácie z Public Test Realm, takže nakoniec to môže vyzerať úplne inak. Na čo sa teda môžme tešiť?

Nova zóna: Greyhollow Island

Nova zóna Greyhollow Island bude exkluzívna výhradne pre Adventure mode a sľubuje veľmi veľa krvilačných príšer, ktoré sa Vám budu snažiť čo najviac znepríjemniť život.

Greyhollow

Rozšírené územie: The Eternal Woods a Royal QuartersEternalWoods

Navyše k novej zóne pribudne aj rozšírenie už existujúcich zón, ktoré ponúknu aj nové bounties. Eternal Woods by Vám mali ukázať čo všetko sa nachádza pred Ruins of Sescheron, pričom Royal Quarters by mala byť rozšírena Leoricova chalúpka.

royal Quarters

Revamp setových itemov

Dlhodobým cieľom Blizzardu je priniesť rovnováhu medzi rôzne setové itemy (AHAHAHA, pozn. red.), pričom patch 2.4.0. by mal byt míľnikom, nakoľko plánujú urobiť revíziu skoro každého z 24 dostupných setov. Niektoré by mali byt úplne prekopané (napr. Thorns of the Invoker alebo Shadow’s Mantle) a niektoré setové ability by mali dostať trošku šťavy do ich bonusov alebo play stylu (Inna’s Mantra or Firebird’s Finery).

RevampItem1

Taktiež majú byt prepracované dva z dvojšperkových (ring+ring/ring+amulet) setov a má pribudnúť aj dvojset flail a štít pre Crusadera. Od týchto zmien si sľubujú rozšírený počet buildov.

RevampItem2

Nová Feature: Set Dungeons.

Stalo sa Vám napríklad, že ste vyzbierali plný set bonus pre vášho Warlocka, no gameplay sa zmenil a nevedeli ste dosiahnuť jeho plný potenciál? (Len pre teba Rik)

So všetkými týmito zmenenými setovými itemami prichádza veľká moc a spolu s ňou aj veľká zodpovednosť a ešte väčšie výzvy. Touto novou feature Blizzard chce naučiť hráčov využívať plný potenciál setových itemov. Keď sa Vám podari vyzbierať plných 6 kusov setoviek, dostanete stopu do dungeonu, stavaného vyhradne pre tento set.

Tieto dungeony nebudú náhodné a bude len na Vás ako sa popasujete s úlohami v nich. Keď sa Vám dungeon podari splniť, dostanete kozmetickú úpravu, unikátnu pre každý set.

Set Dungs

Nová Feature: Empowered Rifts

Nie každý je virtuálny milionár, no raz k tomu (aspoň v Diable) dospejete. A tak sa Blizzard rozhodol pridať novú možnosť ako efektívne minúť Vaše (nie až zas tak) ťažko zarobené miliardy goldov.

Empoweredrifts

Keď vstúpite do Greater Riftu, budete mat možnosť zvoliť si Empowered Rift. Ak sa rozhodnete utratiť par zlatiek, zvýšite si šancu na upgrade legendárneho gemu na konci úspešne dokončeného (tj. V rámci 15-minutoveho limitu) riftu, až do 4 možnosti na upgrade gemu. Množstvo zlata bude závisieť na úrovni riftu, do ktorého hodláte vstúpiť.

Nové Legendárky

V patchi 2.4.0. by malo pribudnúť až 40 nových vlastností legendárnych itemov (aspoň tak Stará Mať vraveli). Do tohto počtu sa rátajú nové itemy a taktiež aj vlastnosti pre legendárne itemy, ktoré ich ešte nemajú.

Revízia Buff UI

Po tom co predstavili v 2.3.0 Kanai’s Cube, dostali ihneď žiadosti od hráčov na zmenu Buff baru. V rámci tejto zmeny by mali z Buff baru zmiznúť ikony či daný skill je aktívny a skôr by sa malo zobrazovať ako dlho budú trvať.

BuffBar

Väčšia truhlica

Čo k tomuto dodať? Jednoducho viac miesta pre Vaše legendárne itemy

 

Viac informácii môžte nájsť priamo na stránke Blizzardu na tomto linku.

Komentuj!