Register

A password will be e-mailed to you.

Prvý deň Blizzconu v americkom Anaheime sa nevyhol ani sľubnému projektu Overwatch. Predstavených noviniek bolo pomerne dosť a taktiež sa potvrdilo aj obdobie vydania – jar 2016.

Blizzard predstavil dve dostupné edície hry Overwatch, konkrétne Collector’s Edition a Origins Edition. Týmto sa vyvrátili akékoľvek špekulácie o tom, že hra bude free-to-play. Štandardná Origins verzia sa predáva za cenu 40$ a zahřňa všetkých 21 hrdinov a 5 skinov. Ku hre automaticky dostanete aj pozornosť od Blizzardu v podobe peta do World of Warcraft. Na druhej strane sa cena zberateľskej Collector’s Edition vyšplhala na 129,99$. Tá obsahuje všetko z Origins edície, plus bronzovú sochu Soldier:76, soundtrack, podložku pod myš a aj Overwatch Art Book. Hru si môžete už predobjednať priamo na tejto stránke.

Tím vývojárov predstavil aj troch zbrusu nových hrdinov, ktorí sa pridajú k doterajším osemnástim:

Prvým hrdinom je žienka menom D.Va, jazdiaca na mohutnom ružovom mechovi.

Ďalšou novou hrateľnou postavou bude Mei, disponujúca pištoľou s mrazivým účinkom.

Posledným predstaveným hrdinom bol Genji – obrnený ninja so shurikenmi, ktoré vrhá smrtiacou kadenciou pomocou svojich futuristických rukavíc.

Overwatch bol pôvodne ohlásený iba pre PC. V skutočnosti sa toto “blizzardovské FPS” od začiatku pripravovalo aj pre konzoly. “Bol to tak trochu náš sen,” povedal Jeff Kaplan vo včerajšej prezentácii. “Pri prácach na Overwatch sme od prvého dňa chceli docieliť, aby bola nakoniec hra prístupná aj na konzolách,” dodal.

Komentuj!