Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Guerrilla Games je priaznivcom konzoly PlayStation určite dobre známe. Ak potrebujete nápovedu, dáme Vám jedno slovo – Killzone. Tvorcovia spomínanej FPS série sa rozhodli odpočinúť si pri novom projekte, ktorý dostal názov Horizon Zero Dawn a v posledných dňoch sa verejnosti prezentoval novým gameplay videom.

O príbehu novej značky holandského tímu zatiaľ nevieme mnoho. Hlavnou hrdinkou hry bude lovkyňa menom Aloy, ktorá sa bude pohybovať po post-apokalyptickom svete plného robotických monštier pripomínajúcich dinosaurov. Horizon Zero Dawn bude podľa tvorcov obsahovať RPG prvky a Vašou úlohou bude najmä prežiť a získavať súčiastky z tiel zničených protivníkov. Pri boji bude nutné, aby hráč objavil spôsob, ako daného nepriateľa zneškodniť, či už za pomoci zbraní alebo pascí. Zostáva iba dúfať, že sa tvorcom podarí zakomponovať dostatočné množstvo spôsobov, ako si s nebezpečnými nepriateľmi poradiť.

Horizon Zero Dawn patrí v súčasnosti medzi najočakávanejšie exkluzivity pre konzolu PS4. Hra je vo vývoji od roku 2011 a pobeží na rovnakom engine ako Killzone: Shadow Fall. O konečný dátum sa vývojári zatiaľ nepodelili, no predpokladáme, že hra vyjde v štvrtom kvartáli budúceho roka.

Komentuj!