Register

A password will be e-mailed to you.

Tak, dočkali sme sa hráči. Už o tri dni príde deň, kedy sa tohtoročný Batman vráti na digitálne pulty obchodu Steam.

Gigantický, ba priam intergalaktický škandál, ktorý sa točil okolo PC verzie hry Batman: Arkham Knight hneď v deň vydania hry, si hádam nepamätá ani ten najväčší herný veterán, aký dnes žije.

Batman: Arkham Knight vyšiel v júni tohto roku a hneď deň po vydaní sa začali sypať zo všetkých možných internetových fór a portálov nahnevané reakcie hráčov o brutálne zlom stave PC verzie tejto hry. Po určitom čase sa vynorili informácie od testerov hry. Tí len potvrdili, že Warner Bros. vedel o stave hry mesiace pred vydaním, no aj tak sa rozhodol PC verziu vypustiť do sveta. Pokiaľ by vás celá táto problematika zaujímala, môžete si prečítať našu úvahu o stave herného priemyslu a vydávania nedokončených hier.

Od júna však ubehli hneď štyri mesiace a Warner Bros. prináša novú informáciu.

Na stránke Steamu sa objavila informácia od uživateľa YORICK, ktorý zastupuje Warner Bros. vydavateľa.

“28. októbra o 10:00 bude hra Batman: Arkham Knight oficiálne prevydaná a znovu dostupná pre PC platformu. V rovnaký čas vydáme patch, ktorý hru updatne na verziu totožnú s konzolovými verziami. To znamená, že od budúceho týždňa budú mať PC hráči prístupný Photo mód, Big Head mód, Batman: Arkham Asylum Batman skin a možnosť výberu rôznych postáv vo virtuálnej bojovej aréne. Hráči, ktorí si zakúpili Batman: Season Pass, budú mať dostupný všetok obsah, ktorý bol vydaný do dnešného dňa.”

Celý zoznam obsahu si môžete pozrieť tu.

Nuž hráči, ak ste si zakúpili Batmana ešte v júni a znechutene ste zahodili originálku niekam do kumbálu, je načaše oprášiť obal a dať hre druhú šancu už budúcu stredu 28.10.!

Komentuj!