Register

A password will be e-mailed to you.

Pri ohlasovaní beta verzie hry Overwatch, ľudia z Blizzardu v priebehu uplynulého týždňa vyzdvihovali aj fakt, že priamo v hre bude zabudovaný voice chat. Teraz sa však ukázalo, že voice chat sa nebude týkať iba hry Overwatch, ale bude implementovaný priamo do Battlenetu.

Podľa informácií z oficiálneho Blizzard bloguBattlenet voice chat bude spustený spolu s betou Overwatch. Je ešte priskoro na špekulácie o tom, kedy bude dostupný a ktoré hry budú s novým chatom spolupracovať, keďže je stále v raných fázach vývoja a vyľaďovania, na ktoré má služíť práve Overwatch. Určite by sme ho však uvítali v takom Heroes of the Storm, no napríklad v Hearthstone by príliš využíteľný nebol.

5wV110_9KXEL.878x0.Z-Z96KYq

Uzavretá beta verzia Overwatch bude prebiehať počas bližšie nešpecifikovaného časového úseku, pričom na výber ponúkne 18 hrdinov a 7 máp. Neskôr sa postupne budú pridávať aj ďalší hrdinovia. Beta bude dostupná od 27. októbra pre Európu a Severnú Ameriku a pokiaľ sa neobjavia žiadne problémy, čím skôr sa pridá aj Ázia.

“Myslím, že Overwatch beta sa vymyká tradičnému ponímaniu beta verzií hier, “povedal herný riaditeľ Overwatch, Jeff Kaplan. “Cieľom nie je získať čo najviac ľudí na testovanie. Nejde o žiadnu propagačnú akciu.”

Počas bety má Blizzard cieľ dôkladne otestovať svojich hrdinov. mapy, a následne aktualizovať hru, podobne ako pri ostatných beta testoch. Kaplan poznamenal: “Každý, kto sa už zúčastnil nášho beta testu vie, že sme schopní v hre robiť drastické zmeny pokiaľ máme pocit, že hra sa neuberá smerom, akým chceme.”

Nezabúdajte, beta Overwatch bude dostupná už 27. októbra a aj vy sa na ňu môžete prihlásiť priamo cez Join Overwatch.

Overwatch Cinematic Trailer

Overwatch Gameplay Preview

Komentuj!